YOUR LIPS BUT JUICIER

Your lips but juicier // 4 lipglosses du vil forelske dig i
Jeg er på det sidste begyndt at blive ret vild med lipglosses. De er den mest perfekte løsning, hvis du gerne vil have noget på læberne, men ikke har tid (eller måske skills) til at sidde og gøre dig umage med at lægge den helt perfekte læbestift. Jeg elsker at du bare kan smække en lipgloss på lige meget hvor du er og det kan sagtens gøres helt uden et spejl. Ud over det, så fader de super elegant, og du er aldrig efterladt med irriterende streger efter at du har spist. Hvis det ikke er en vaske ægte drøm, så ved jeg ikke hvad er!

Indtil videre er jeg stødt på 4 lipglosses, som får mine læber til at se fuldstændigt uimodståelige ud, og det er dem som vi skal snakke om idag;

YVES ROCHER SEXY PULP VOLUME GLOSS (I FARVEN ROSE VIF)


Yves Rocher’s Sexy Pulp Volume Gloss har en let, varm, baby-pink farve som giver dine læber et lidt lysere look. Den har bitte små, sølv glimmerstykker i sig, som ikke rigtigt kan ses når den kommer på læberne, men de små glimmerstykker hjælper helt sikkert til at få dine læber til at se større ud. Selvom der står at den er en plumping lipgloss, så føler jeg ikke at den indeholder de dér plumping-ingredienser som nogle gange prikker på læberne. Men jeg tror helt sikkert, at de dér glimmerstykker spiller en rolle, for mine læber ser faktisk større ud når jeg har den på. Konsistensen er også relativt let og den er rigtig behagelig at have på læberne.

Your lips but juicier // 4 lipglosses du vil forelske dig i

NARS LIPGLOSS (I FARVEN ISTRIA)


Nars’ Lipgloss i farven Istria har en bleg, lidt kold pink farve, med guld glimmerstykker i sig. Den har ikke den super plumping effekt på læberne, men til gengæld ser den super sofistikeret ud på læberne. Jeg ved ikke præcis hvad det er der gør at jeg føler, at den virker sofistikeret, men det er den vibe jeg får, hver gang jeg har den på. Konsistensen minder mig lidt om en blanding mellem en lipgloss og læbepomade, så den føles super lækker og fugtgivende.

NYX BUTTER GLOSS (I FARVEN FORTUNE COOKIE & CRÈME BRULEE)


NYX’s Butter Glosses er lidt mere pigmenterede end de fleste andre lipglosses. Der er ingen glimmerstykker i dem, men til gengæld er de super duper glossy. Fortune Cookie har en nude, lakse-agtig farve og Crème Brulee har en kold, pink farve. De giver begge to en nude effekt på læberne, og fordi de ikke har nogle glimmerstykker i sig, så ser de ret naturlige ud på læberne. Konsistensen er relativt tyk, men uden at dine læber føles klistret. Det tætteste vi nok kommer på at beskrive konsistensen er en buttery følelse, men det siger næsten sig selv.

Your lips but juicier // 4 lipglosses du vil forelske dig i
Her er et lille close-up af farverne. Fra venstre til højre er; Yves Rocher’s Sexy Pulp Volume Gloss i farven Rose Vif, Nars’ Lipgloss i farven Istria, NYX’s Butter Gloss i farven Crème Brulee, NYX’s Butter Gloss i farven Fortune Cookie.

Mange tak fordi du ville læse med!
OG! Pas på dig selv til vi ses igen! ♡

2 Comments

 1. september 13, 2017 / 1:49 pm

  Jeg elsker også dem fra NYX 😀 Jeg kan også anbefale dem fra Colourpop, men de er bare liiidt svære at få fat i..

  • Emma Suleima
   Forfatter
   september 17, 2017 / 9:35 am

   Jeg har også hørt at dem fra Colourpop skulle være rigtig gode. Det kunne godt være at jeg skulle prøve at få fingrene i dem 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *