DEN VIGTIGSTE DEL I DIN NAT-RUTINE

Her er den ALLERVIGTIGSTE del i din nat-rutine
Har du også en følelse af at dine ansigtsprodukter ikke virker? Har du prøvet adskillige cremer uden noget resultat? Så er det måske fordi du glemmer én lille detalje.
Nemlig; den allervigtigste del af din nat-rutine!

Jeg nyder at have en nat-rutine. Jeg elsker at forkæle mig selv med diverse cremer og olier, men der er én ting i min nat-rutine som jeg gør on and off. Den mest irriterende del, fordi det kræver at jeg går ud af min seng. MEN! Det er også (desværre) den vigtigste del i enhver natrutine; nemlig at vaske dit ansigt! Lad mig forklare hvorfor:

Her er den ALLERVIGTIGSTE del i din nat-rutine
For at dine cremer og olier skal have en mulighed for at virke optimalt, er det vigtigt at de bliver lagt på et rent ansigt.

Når du fjerner din makeup om aftenen er der en stor sandsynlighed for at du ikke får alt din makeup helt af, og selv hvis du fik alt din makeup taget af, ville din makeupfjerner lægge en hinde på dit ansigt. Denne hinde af makeupfjerner (ligegyldigt hvilken en du bruger) vil være en barriere for at dine produkter faktisk ville kunne trænge ind i huden på dig.

Men hvad hvis du ikke har haft makeup på?
Så gælder reglen stadigvæk! For selv når du ikke har haft makeup på, vil din hud stadig opsamle en masse skidt og snavs (ewwwww!!) der, ligesom makeupfjerneren, vil være en barriere for at dine cremer kan virke optimalt.

Her er den ALLERVIGTIGSTE del i din nat-rutine
Det mest optimale, med hensyn til at vaske dit ansigt, er at gøre det to gange om dagen.
Om natten før du bruger dine cremer og olier. Og om morgenen, gæt hvornår? Yups! Før du bruger dine cremer og olier.
På denne måde er der intet, som sætter sig imellem din hud og dine produkter, og på den måde kan produkterne virkelig trænge helt ind i huden og begynde at gøre deres magi.

For mit vedkommende kan jeg allerede se resultater i min hud efter en uges tid.

Jeg håber du fik noget ny, god viden!
OG! Pas på dig selv til vi ses igen! ♡

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *