VIDUNDERET FRA NORMAL

Skal du snart i Normal? Her er et af mine absolutte yndlings produkterPris og kvalitet hænger ikke altid sammen. Jeg elsker når jeg støder på gode produkter, der ikke koster særligt meget. Og jeg er blevet helt forelsket i denne frække sag:

Jeg snakker om Beauty Formulas’ Facial Scrub. Jeg har aldrig før hørt om mærket, men jeg manglede en facial scrub og så blev jeg bare tiltrukket af ordet “charcoal”. Jeg føler at “charcoal” er poppet op alle steder på det sidste, når man snakker om hudpleje, så jeg tænkte at det næsten ikke kunne gå galt.
OG! Lad mig lige understrege hvor glad jeg er for at jeg købte den!

Skal du snart i Normal? Her er et af mine absolutte yndlings produkterJeg har ikke ændret noget som helt i min beautyrutine (ud over at jeg begyndte at bruge facial scrub’en fra Beauty Formulas) og min hud er blevet markant flottere. Jeg har overhovedet ikke lige så mange urenheder som jeg plejer, og jeg føler også at min hud har fået mere glød i sig (hvilket altid er lækkert)

Beauty Formulas’ Facial Scrub virker heller ikke lige så udtørrende som mange andre scrubs gør. Du kender godt den følelse, hvor dit ansigt virker helt ekstremt tørt og stramt når du kommer ud af badet? Yes? Den følelse får du ikke her!
Din hud vil stadig føles en lille smule stram, men overhovedet ikke på samme måder som med andre produkter.

Den føles også meget mere cremet og lækker end alt andet jeg har prøvet tidligere. Du burde også (forhåbentlig) godt kunne se dens creamy-hed på billedet ovenfor.

Skal du snart i Normal? Her er et af mine absolutte yndlings produkterSå hvis du leder efter en billig facial scrub, som gør din hud pisse hamrende lækker. Så kig efter Beauty Formulas’ Facial Scrub næste gang du er i Normal.

Har du nogle yndlingsprodukter fra Normal?
OG! Pas på dig selv til vi ses igen! ♡

2 Comments

 1. Lifestylebloggerne
  oktober 23, 2016 / 7:01 pm

  Det må jeg lige tjekke ud <3

  • Emma Suleima
   oktober 29, 2016 / 4:03 pm

   Det synes jeg helt sikkert, at du skal gøre (:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *