VIDEO: ELF HYDRATING BUBBLE MASK FIRST IMPRESSION & REVIEW

Indeholder gave.
Er det på tide, at der kommer endnu en video på Light and Lush? Det kan du bande på, at det er! Videoen indeholder mit og Christian’s first impression af e.l.f.’s Hydrating Bubble Mask og nedenunder videoen, kan du se hvad jeg synes om den, efter at have prøvet den et par gange.

REVIEW

Jeg vil gerne indrømme, at jeg var lidt i chok første gang jeg prøvede masken, men det er simpelthen en af de mest unikke masker jeg har prøvet, og jeg anede overhovedet ikke hvad jeg skulle forvente af den. Men efter at have prøvet den et par gange, og ved hvad jeg skal forvente, er den helt sikkert blevet en af mine yndlings! Igen; den kilder VIR.KE.LIGT meget når den bobler, og det er en ret spøjs oplevelse, men det aller bedste ved masken er når du vasker den af. Den ændrer sig til en kølig gel-agtig formular, som føles lækker og nærmest fløjlsblød på huden. Den giver super meget fugt til huden og min hud ser altid lækker og sund ud bagefter, plus at den giver min hud et smukt skær, så den er især god på de dage hvor din hud bare ser lidt trist og kedelig ud. Jeg elsker også at bruge den før jeg skal til arrangementer for bare at give min hud et ekstra lækkert boost, og så føler jeg også at min makeup altid ser pænere ud, efter at jeg har brugt masken.

Alt i alt; en super, duper lækker maske, som jeg klart vil anbefale.

Pænt tak fordi du ville læse med!
KUNNE DU FINDE PÅ AT PRØVE MASKEN?
OG! Pas på dig selv til vi ses igen! ♡

4 Comments

 1. BeccaBlomhøj
  januar 26, 2018 / 7:32 pm

  Wauw!! Hvor er I skønne….
  Den maske må jeg simpelthen prøve.

  • Emma Suleima
   Forfatter
   februar 3, 2018 / 10:43 am

   Tusind tak <3
   Det synes jeg! Det kan være vi skulle gøre det sammen en dag <3 😉

 2. Julie Lykke
  januar 27, 2018 / 11:03 am

  Hvor er i fucking søde!

  • Emma Suleima
   Forfatter
   februar 3, 2018 / 10:41 am

   Årh tak Julie 😀 <3

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *