UNDGÅ AT DIT LYSE HÅR BLIVER GULT

Sådan undgår du at dit lyse har bliver gult
Selvom jeg har eksperimenteret med utallige forskellige hårfarver, så er lyst hår nok dét, som jeg har haft allermest. Min mor eeelsker når jeg har mit hår lyst, fordi det minder hende om dengang jeg var en sød, lille, nuttet pige. Så for at score nogle ekstra point hos min mor (og slå min søster af pinden) har jeg de sidste par år, taget det lyse hår til mig. Men (som du nok allerede ved, hvis du selv har lyst hår) så er det faktisk ret svært, at holde den dér dumme, gule farve væk fra håret. Det er som om at den langsomt kommer snigende, og lige pludselig kigger du på et billede af dig selv og tænker “holy crap, det hår er gult!”. Det er ihvertfald sket for mig, og heldigvis har jeg også fundet ud af, hvordan du undgår at dit lyse hår bliver gult. Så uden for meget snak; her er mine bedste tips:

SHAMPOO & BALSAM

Alle ved at det er en god idé, at bruge silver shampoo og silver balsam når man har lyst hår. Men hvis du bruger det for meget, kan det faktisk gå hen og få dit hår til at se grumset ud. Så for at dit hår hverken ser grumset eller gult ud, vil jeg anbefale at du kun bruger silver shampoo og silver balsam 1-2 gange om ugen, afhængigt at hvor meget du vasker dit hår.

Men der er stadig nogle ting som du skal være opmærksom på, på de dage hvor du ikke bruger silver-produkter.

Ligesom din hårfarve tager imod den lilla farve i silver-produkter, tager dit hår faktisk også imod farve fra alle andre produkter du bruger.

Det vil sige, at hvis du bruger en shampoo eller balsam som har en gul farve, vil dit har absorbere det gule og dermed vil dit hår også blive mere gult. Så på de dage hvor du ikke bruger silver-produkter, så prøv at bruge shampoo og balsam som enten er hvid eller gennemsigtig.

En god idé når du køber shampoo og balsam er at presse en lille smule produkt ud af “testerne” for at tjekke farven, for jeg føler til, at emballagen godt kan snyde lidt og desværre er de fleste shampoo og balsam gullige.

Sådan undgår du at dit lyse har bliver gult

STYLINGS-PRODUKTER

Jeg ved godt hvad du tænker; og yes girl! Farven på dine stylings produkter har desværre også en effekt på din hårfarve. Den altid-perfekte, klassiske Marrocan Oil er desværre ikke det bedste valg, hvis du vil undgå gult hår. Prøv helst at undgå at bruge stylings-produkter med en gul, orange eller brun farve, eller hold dig til at bruge dem ved special occasions. Det er ihvertfald dét jeg gør med min kære Marrocan Oil.

Igen er det en god idé at lede efter produkter som enten er hvide eller gennemsigtige.

EKSTRA TIPS

Prøv at undgå at vaske dit hår alt for meget. Lige meget hvad, så er det ikke super sundt for hverken dit hår eller din hårfarve at vaske håret meget. Så jo mindre du gør det, jo bedre er det for dit hår.

Solen kan også sagtens have en effekt på din hårfarve. Så prøv at led efter nogle produkter med solbeskyttelse i dem, til de dage hvor du ved at du skal være meget udenfor.

Til sidst men ikke mindst, så prøv at holde dig fra at bruge varme på dit hår. Prøv at minimere din hår-glatning eller hår-krølning til særlige lejligheder. Imens kan du eksperimentere med heatless-hairstyles som du kan bruge til hverdag.

Jeg håber at mine tips kunne hjælpe dig en lille smule
OG! Pas på dig selv til vi ses igen! ♡

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *