TRICKS NÅR DU KØBER LÆBESTIFT

Tips og tricks til når du skal købe læbestift
Bruger du en masse tid på tusinde af swatches før du køber den perfekte læbestift? Oplever du også at farven ikke er den samme når du kommer hjem og putter den på læberne? Jeg kender alt til det, og jeg kender heldigvis også et par tricks til at løse problemet.
Så her er mine hurtige tips til læbestift:

Swatch

De fleste tester læbestiftens farve på deres hænder eller arme når de leder efter den perfekte læbestift. Men når du swatcher farver på din hånd, kan farven godt se anderledes ud end den ville gøre på dine læber. Så for at få en idé om hvordan læbestiften rent faktisk ville se ud på dine læber, så swatch den på din fingerspids. jeg ved godt, at det lyder mærkeligt, men dine fingerspidser har en tættere farve på dine læber, og på den måde får du en bedre fornemmelse for, hvordan læbestiften ville se ud i action.

Tips og tricks til når du skal købe læbestift

På læberne

Dine læber er naturligt mørkere end din hånd, så hvis du gerne vil have at læbestiftens farve er den samme som den var på din hånd, så påfør concealer på dine læber før du bruger læbestiften. På den måde neutraliserer du dine læbers naturlige farve, og får farven på dine læber til at være den samme som på din hånd.

Tips og tricks til når du skal købe læbestift

Pænt tak fordi du valgte at læse med!
OG! Pas på dig selv til vi ses næste mandag! ♡

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *