5 FOUNDATION TIPS FOR TØR HUD

Frygter du også vinteren, fordi du ved at din hud bliver tørrere end Sahara’s ørken? Det kan være super nederen at have tør hud i de kolde måneder, så her er 5 foundation tips, som kan hjælpe dig:

BRUG EN ILLUMINATING PRIMER

Illuminating primers kan virkelig være handy, hvis du har tør hud. De kan få din hud til at se mere glat ud hvis du har tørre plamager, og så giver de også en naturlig glød til din hud. Hvis du ikke har en illuminating primer på hånden kan du også blande flydende highlighter i din normale primer eller dagcreme.

MIX OLIE I DIN FOUNDATION

Jeg ved godt, at det kan lyde lidt mærkeligt at mixe olie i sin foundation, men det kan virkelig gøre en kæmpe forskel! Bare mix to dråber af en hvilken som helst olie i din foundation og påfør som du plejer. Jeg kan personligt bedst lide at bruge kosmetiske olier, men du kan også sagtens bruge mandelolie, abrikoskerneolie, eller hvilken som helst olie, du kan lide at proppe i ansigtet.

BRUG FLYDENDE OG CREAM PRODUKTER

FLYDENDE. OG. CREAM. PRODUKTER. ER. DIN. VEN! Når din hud er tør har den en tendens til at suge fugt til sig. Derfor vil cream- og flydende produkter holde længere på din hud. Udover det, vil de heller ikke give dig den dér krakelerende fornemmelse som pudder produkter kan give på tør hud. Cream- og flydende produkter indeholder for det meste også altid noget shine, som giver din hud et mere sundt og friskt look.

UNDGÅ PUDDER

Hvis du har meget tør hud har du højst sandsynligt ikke rigtigt brug for pudder. Men hvis du alligevel oplever at du stadig bliver lidt fedtet i løbet af dagen, eller du har lidt creasing hist og pist, så prøv en BB pudder i stedet for. De er meget mere lette og beghagelige at have på huden, hvis du har tør hud.

MIST, MIST, MIST

Hvis du oplever at din hud føles tør i løbet af dagen, eller at din makeup begynder at sætte sig fast til tørre områder, så kan det være super handy, at have en facial mist på hånden. De giver en hurtig opfriskning og noget fugt, uden at ødelægge din makeup. Du kan også bruge en facial mist under din makeup rutine, hvis du har svært ved at blende din foundation, concealer, eller andre flydende produkter.


Pænt tak fordi du ville læse med! Jeg håber at du kan få glæde af de her tips,
OG! Pas på dig selv til vi ses igen! ♡

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *