THE BODY SHOP BAKED-TO-LAST BRONZERS

The Body Shop Baked-To-Last Bronzer review
Kunne du også godt tænke dig at ligne en der altid lige var kommet hjem fra en lækker ferie? Vil du også gerne have det solkyssede look uden alt det farlige fra solen? Vil du også gerne bare have sunshine in a cup? Så har jeg helt sikkert fundet de perfekte bronzers for dig! ..bortset fra at de selvfølgelig ikke er i en kop, men i en beholder. Men du ved hvad jeg mener! De bronzers vi skal snakke om idag er The Body Shop’s Baked-To-Last Bronzers. Jeg er blevet helt besat af dem her på det sidste og så er de VEGAN, hvis du går op i det 😉

TEKSTUR

Begge bronzerne føles lidt tør i beholderen, men de føles super lækre på huden. Jeg tror at den tørre fornemmelse kommer på grund af det marmor-agtige look, da looket gør at bronzerne ikke føles fuldstændig glatte når du kører fingrene over dem. Men du skal ihvertfald ikke lade dig skramme, for de føles perfekte på huden.

Bronzerne er ret pigmenteret, så du skal virkelig ikke bruge særligt meget. De blender super nemt, og du kan sagtens putte flere lag oven på hinanden uden at det ser mudret ud. Jeg forstår 100 procent også hvorfor de hedder Baked-To-Last for de holder virkelig længe på huden og bliver ved med at se smukke ud.

The Body Shop Baked-To-Last Bronzer review

FARVE

Warm Glow har en rose-gold farve med nogle champagne-farvede glimmer stykker i sig. Glimmerstykkerne er ikke super små, men fordi bronzeren allerede har et skær til sig, ser de ikke forfærdeligt store eller misplacerede ud. De får bare din hud til at se lækker og sommeragtig ud, når lyset er direkte på dem. Jeg elsker at Warm Glow har en lidt rødlig farve til sig, da den giver et naturligt, lidt solbrændt look.

Golden Bronze har en bronzy, kobber-agtig farve med guldglimmer. Igen er glimmerstykkerne ret tydelige, men heldigvis har Golden Bronze også en glowy base, så du skal heller ikke være nervøs for glimmerstykker der ser akavede ud her. Bronzeren er lidt over i den mørkere side, ihvertfald hvis du har lys hud lige som jeg, men den ser suuuper smuk ud, hvis du bare er forsigtig med den. Den har også en anelse rødligt i sig fra den kobber-agtige farve, men overhovedet ikke lige så meget som Warm Glow. Så hvis du er mere til det solkyssede look, i stedet for det solbrændte, så vil Golden Bronze helt sikker være noget for dig.

Pænt tak fordi du ville læse med!
GÅR DU EGENTLIG OP I AT PRODUKTER ER VEGAN?
OG! Pas på dig selv til vi ses igen! ♡

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *