THE BALM BLUSH & HIGHLIGHT

The Balm Mary-Lou Manizer Highlighter & Hot Mama Blush Review
*Indeholder gave*
Jeg har i lang, lang, laaang tid hørt om mærket The Balm, og jeg er sikker på, hvis du også kan lide makeup, at du også har hørt om det. Hvis ikke, så er The Balm et mærke med vintage-inspireret indpakning, som tit laver små spøjse, vittigheds-agtige navne til deres produkter, hvilket er super cute. Deres highlighter Mary-Lou Manizer var for et par år tilbage the shit – alle var helt vilde med den. Så den har jeg selvfølgelig været nødt til at prøve. Derudover har jeg også fået fat i deres blush Hot Mama som, spoiler, er super smuk. Men lad os starte ud med at snakke om den kendte highlighter:

MARY-LOU MANIZER

The Balm’s Mary-Lou Manizer har en blød, champagne-agtig farve, med en perfekt blanding af både kolde og varme toner. Det virker hverken som om den har glimmer eller glitterstykker i sig (selvom den højst sandsynligt har det), men de er så fine og små, at man ikke lægger mærke til de enkelte stykker, men mere ser det som sådan en “helhed af shine”, hvis man kan sige det på den måde?

Mary-Lou Manizer føles meget buttery i beholderen og en lille smule af produktet rækker ret langt. På grund af dens fine konsistens, giver den et silke-agtigt, vådt look på huden, som ser super smukt og naturligt ud.

Derudover er Mary-Lou Manizer også god til de fleste hudtoner, ihvertfald lys til medium, da den både indeholder kolde og varme toner.

Jeg forstår virkelig godt hvorfor folk kan lide den her highlighter, for den er simpelthen bare så smuk og fin på huden.

HOT MAMA

The Balm’s Hot Mama har kinda en varm, baby pink farve med et guldskær til sig. Igen har den ikke rigtig nogle glimmerstykker i sig, men mere bare et skær. Guldet i blushen kan ikke som sådan ses i skygge, men så snart du rammer et lys, giver den et smukt varmt, golden hour look til blushen. Hot Mama minder mig en smule om en mere blød udgave af Nars’ Orgasm. Som hvis du tog Nars’ Orgasm og blendede den til en meget, meget fin pudder.

Hot Mama føles blød og silke-agtig i beholderen, dog ikke lige så blød som Mary-Lou Manizer, men den har stadig en lækker, smooth konsistens.

Hot Mama er rigtig pæn til et varmt, bronzy look, og jeg tror at den vil se smuk ud på alle hudtoner.

Jeg er helt vild med Hot Mama fordi den blender perfekt ind i både bronzers og gyldne highlighters, og skaber en smuk helhed til dit look, lidt som et cherry-on-the-top-produkt.

The Balm Mary-Lou Manizer Highlighter & Hot Mama Blush Review
Jeg er blevet mindet om, at jeg er blevet ret dårlig til at vise swatches af de ting, som jeg skriver om, hvilket er meget, meget rigtigt – så tak for at minde mig om det. Her ser du et swatch af både Mary-Lou Manizer og Hot Mama. Jeg tog desværre billedet på en mere overskydet dag, så jeg føler ikke rigtigt at jeg fik wow-faktoren af produkterne fanget i billedet. Men du kan stadig se den grundlæggende idé af produkterne, bare husk at de er lidt mere shiny i virkeligheden.

Hvis du har lyst kan du købe Mary-Lou Manizer fra Billigvoks.dk HER

og du kan købe Hot Mama fra Billigvoks.dk HER

Mange tak fordi du ville læse med
OG! Pas på dig selv til vi ses igen! ♡

the balm luminizer highlighter powder mary lou manizer 8.5 g.the balm mamas hot mama beautiful peachy pink 7.08 g.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *