TARTELETTE TEASE PALETTE

Tartelette Tease review // Tarte Cosmetics // Amazonian Clay Eyeshadow PaletteHey girl, hey! Kan du huske at jeg “kom til” at købe Champagne Pop da jeg var i New York? Jeg kom altså også lidt til at købe denne palette fra Tarte. Og det er den perfekte palette at have med, når du rejser, eller bare er On the Go.

Paletten hedder Tartelette Tease, og den er en del af Tarte’s Amazonian Clay kollektion. Det vil sige, at den indeholder deres “Amazonian Clay Formula”, som jeg teknisk set ikke har nogen forstand på hvad er. Men den skulle efter sigende gøre, at øjenskyggerne har en virkelig god pigmentering og holder længere. Så det er selvfølgelig noget, som jeg vil holde øje med.

Tartelette Tease review // Tarte Cosmetics // Amazonian Clay Eyeshadow PaletteTartelette Tease indeholder 4 matte farver og 2 med glimmer. Eller.. Den ene er meget glimmer-agtig, og den anden har mere et silke-agtigt look.

Det er en virkelig god rejse palette da den indeholder lidt af det hele. Det er muligt både at lave hverdags- og festlooks, og så fylder den heller ikke særligt meget.

FEELING

De to lyseste farver, whisper og wink, er meget, meget, MEGET cremede. Det føles næsten som smør, når du rører ved dem. Jeg har faktisk aldrig rigtig prøvet noget i den stil.

first kiss, som er en af øjenskyggerne med glimmer, er også virkelig cremet, hvorimod crush er mere bumpy at røre ved. (Godt beskrevet, Emma!) Men altså, jeg forventer faktisk heller ikke at en øjenskygge med glimmer i, skal være fuldstændig blød at røre ved.

De to mørkere farver, heartbreaker og bff, er mere tørre i deres konsistens. De er stadig en anelse mere cremede end de fleste andre øjenskygger, men i forhold til whisper og wink er de mere kalkede.

Duften af alle farverne er såååå god! Den minder mig ufatteligt meget om Too Faced’s Chocolate Soleil Bronzere. Og hvis duften ikke er præcis den samme, er den ihvertfald meget, MEGET tæt på.

Tartelette Tease review // Tarte Cosmetics // Amazonian Clay Eyeshadow Palette

FARVERNE

Alle farverne er meget neutrale og nemme at arbejde med og kombinere. bff stikker godt nok lidt ud med den røde, blomme-agtige nuance.
Jeg kan faktisk meget godt lide, at Tarte har tilføjet en lidt mere spændende farve, fordi den gør det lettere at lave et mere interessant look.

De to farver med glimmer, crush og first kiss, er også ret handy. Du kan lave et hurtigt hverdagslook, med de matte farver om dagen, og når aftenen kommer, kan du hurtigt smide crush eller first kiss over de matte farver og med det samme har du et godt aftenlook.

BLENDING OG HOLDBARHED

Øjenskyggerne er nemme at blende, og jeg oplever ikke noget fall-out overhovedet. whisper og wink er MEGET pigmenterede, hvor de andre farver ikke er lige så kraftige. De er stadig rigtig gode, men mere over i en standard pigmentering. Alle farverne er nemme at opbygge og gøre mere intense.
Med hensyn til holdbarheden er de rimelig.. normale? Jeg kan ikke se nogen overdreven forskel på Tease palettens holdbarhed i forhold til andre high-end øjenskygger. Så hvis du bruger paletten, ville jeg nok stadig anbefale at du bruger en primer.

Pænt tak fordi du ville læse med!
OG! Pas på dig selv til vi ses igen! ♡

2 Comments

 1. Ditte Jakobsen
  februar 11, 2017 / 6:31 pm

  Hej,
  ved du om man kan købe den i dk?
  Mvh
  Ditte

  • Emma Suleima
   februar 11, 2017 / 6:44 pm

   Jeg har desværre ikke set Tarte nogle steder i Danmark. Men mon ikke det kommer på et tidspunkt?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *