SOMMERGLØD PÅ STICK

Sommerglød på stick // Clinique Chubby Stick, Curvy Contour reviewJeg bruger altid det meste af vinteren på, at lede efter produkter, som kan give mig en lille smule liv i mit blege vinteransigt. Jeg har gennem tiden fundet mange produkter, som jeg elsker, men den her er indtil videre blevet min all-time favorite!

Jeg var for et stykke tid siden i Sephora med min bedste venindes 15årige lillebror. Det var simpelthen så cute, hvordan han gik rundt med mig og kiggede på produkter, og gav mig hans mening om, hvilke farver han kunne lide og ikke kunne lide. I swear to God! Han kommer til at gøre en pige meget, meget lykkelig en skønne dag!

Anyway! Jeg købte Clinique’s Chubby Stick i farven Curvy Contour, og hvis du ikke allerede har regnet det ud, så er det denne lille skattebasse vi skal snakke om idag!

Sommerglød på stick // Clinique Chubby Stick, Curvy Contour review

HVAD JEG KAN LIDE

Selvom størrelsen måske kan virke lidt tvivlsom ved første tanke, så kan jeg faktisk rigtig godt lide, hvordan den er skruet sammen. På grund af, at den er så stor, kan du snildt komme omkring kindbenene i én elegant bevægelse og det samme gælder på panden og omkring kæben.

Jeg er også ret stor fan af, hvor enkelt det er at få mere produkt ud af den. Du behøver ikke at gå ud og investerer i en spidser til den eller noget. Du skruer bare i bunden af den, og BOOM! Så er der mere produkt. Jeg ved godt, at dette ikke er en ny opfindelse, eller noget i den stil, men jeg hader, når jeg er tvunget til at købe alle mulige tillægs-ting til min makeup. Så dette er virkelig et kæmpe plus for mig.

Konsistensen er også ekstremt nem at arbejde med. Den er super creamy og den blender rigtig hurtigt ind i huden. Det tager mig seriøst kun et sekund eller to at blende den til perfektion. Jeg kan personligt bedst lide at blende den med enten en beautyblender eller en stippling børste, men jeg er sikker på at alle børster nok skal klare jobbet.

Farven er også perfekt, hvis du leder efter at få noget sommerglød. Den har et bronzy, kobber-agtigt skær, som giver effekten af, at du lige har været på dit livs charterferie. Du kan også sagtens putte flere lag ovenpå hinanden for at gøre farven mere intens. Farven holder desuden også rigtig godt igennem dagen. Den bliver hverken mudder-agtig eller blegner, hvilket altid er et plus.

Til sidst, men ikke mindst, elsker jeg at den er en lille smule glossy. Der er overhovedet ikke noget glimmer i den eller noget i den stil, men der er stadig lidt glans i den. Det vil sige, at produktet ikke bare kommer til at ligge fladt på din hud, men nærmere ligner en del af din hud.

Sommerglød på stick // Clinique Chubby Stick, Curvy Contour review

HVAD JEG IKKE KAN LIDE

Selvom jeg personligt elsker farven på min hud, er Curvy Contour den eneste farve der er i kollektionen (indtil videre, forhåbentligt!). Så jeg ved ikke, hvor godt farven fungerer på mørkere eller lysere hud. Jeg synes, at det er en lille smule træls når produkter til huden kun kommer i én farve, for jeg tror ærligt talt ikke rigtig på konceptet “one size fits all”.

En anden ting med farven er, at den måske ikke er super god til “rigtig” contour. Farven er nemlig meget varm, så den vil ikke kunne skabe den dér skygge-lignende effekt, som normalt er målet med contour. Så navnet kan godt være en lille smule forvirrende.

Sommerglød på stick // Clinique Chubby Stick, Curvy Contour reviewSå alt i alt; et super lækkert produkt til at varme dit ansigt op med og give en naturlig sommerglød. MEN! Jeg ville nok anbefale, at du tester farven på din hud før du køber den, bare lige for at tjekke om farven passer til dig.

Pænt tak fordi du ville læse med
OG! Pas på dig selv til vi ses igen! ♡

2 Comments

 1. Mia K
  februar 9, 2017 / 5:45 pm

  ej den bliver man da næsten nødt til at prøve ! godt indlæg 🙂

  • Emma Suleima
   februar 9, 2017 / 10:23 pm

   Den er helt sikkert det værd! Og mange tak! (:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *