SMÅ BEAUTY-ÆNDRINGER (DU KAN GØRE I DAG)

Små beauty-ændringer (du kan gøre allerede idag) som gør en kæmpe forskel

Jeg elsker at læse artikler om hvordan jeg kan lave små ændringer i min beauty-rutine, som kan gøre at min hud bliver endnu smukkere og blødere. Men mange af de artikler jeg læser, kræver at jeg skal ud og købe 30 nye produkter, som jeg for det første (for det meste af tiden) ikke orker, og for det andet (også det meste af tiden) ikke lige har penge til. Og jeg er sikker på, at du også har det på samme måde. Så i dag har jeg lavet en lille liste med små, nemme beauty-ændringer (der gør en kæmpe forskel) som du kan gøre allerede i dag:

TAG DINE OVERSKYDENDE ANSIGTS-PRODUKTER PÅ DINE HÆNDER

Når du er igang med din nat-rutine, så gnid det overskydende serum og creme (og hvad du ellers bruger) rundt i dine hænder. De fleste af os tænker ikke rigtigt på vores hænder i løbet af dagen, men vores hånder er faktisk et af de steder på huden, som hurtigt kan vise tegn på aldring. Så ved at gnide de overskydende produkter fra din nat-rutine rundt i dine hænder, holder du dine hænder sunde og smukke uden overhovedet at tænke over det.

LAD VÆRE MED AT TØRRE DIT ANSIGT I DIT HÅNDKLÆDE

Det håndklæde som du tørrer din krop med er alt for groft til dit ansigt. I stedet for kan du bruge et håndklæde som er lavet til ansigtet eller duppe dit ansigt med køkkenrulle. Eller du kan gøre som jeg gør, og bare lade dit ansigt lufttørre. Efter at mit ansigt er blevet tørt, tager jeg altid en vatrondel med lidt toner på, og kører den rundt i ansigtet for at fjerne det kalk som nogle gange godt kan være i vandet.

Små beauty-ændringer (du kan gøre allerede idag) som gør en kæmpe forskel

SOV MED DIT HÅR OPPE

Det slider ufatteligt meget på dit hår når du sover med det løst. Dit hår har meget nemmere ved at spalte og knække af, fordi de fleste af os ligger og bevæger os når vi sover. Så hvis du vil holde dit hår sundt, så tag det op i en fletning eller en knold når du sover. ELLER! Du kan prøve at kaste dig ud i nogle overnight-curls, som der findes tusindvis af tutorials af på youtube.

TAG DIN MAKEUP AF SÅ SNART DIN DAG ER SLUT

Selvom makeup ser super godt ud på huden, så er det ikke super sundt for den. Så lad være med at vente til, at du skal i seng før du tager din makeup af. Gør det så snart du ved at du ikke skal mere den dag. Eller ihverfald ikke skal noget, som involverer at du har makeup på. På den måde har din hud mere tid til at slappe af og få noget luft.

Små beauty-ændringer (du kan gøre allerede idag) som gør en kæmpe forskel

RENS DINE BØRSTER

Hvis dine børster lige pludselig begynder at få din makeup til at se underlig og patchy ud, så er det nok fordi dine børster trænger til at blive renset. Jeg må ærligt indrømme at jeg er den VÆRSTE til at rense mine børster, men i løbet af de sidste par måneder har jeg gjort børste-rensning til en ugentlig ting, og min makeup ser SÅ meget bedre ud! For ikke at tale om, at beskidte børster er en bakteriebombe, som også kan give dig bumser. Så ved at rense dine børster får du både pæn makeup og pæn hud.

VASK DIT ANSIGT MORGEN & AFTEN

Jeg har skrevet en hel blog-post om, hvor vigtigt det er at vaske dit ansigt. Du kan læse indlægget lige HER. Jeg vil ikke gå alt for meget i detaljer, men i alt sin enkelthed opsamler din hud en masse snavs i løbet af dagen, som du bliver nødt til at vaske af for at dine cremer og serums kan trænge ordentligt ind i huden.

SMØR HELE DIN KROP IND I CREME

Ligesom at dit ansigt har brug for at blive forkælet, så har din krop også brug for det. Jeg har før nævnt, at vi tit bare nøjes med at smøre vores arme ind i creme og kalde det en dag. Men HELE din krop har altså brug for lidt kærlighed og fugt. Så sørg for at smøre hele din krop ind i creme næste gang du står med din favorite lotion i hånden.

Pænt tak fordi du ville læse med!
Hvis du selv har nogle beauty-tips, som ikke kræver særligt meget, så skriv det endelig i en kommentar!
OG! Pas på dig selv til vi ses igen! ♡

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *