SKUFFENDE PRODUKTER

Skuffende produkter // Makeup der desværre skuffede mig
Jeg er sikker på at du også kender dette scenarie; du hører om noget helt fantastisk og du må bare eje det! MEN.. Produktet fungere bare ikke for dig. Jeg har ihvertfald oplevet det!
Så her er de produkter der desværre skuffede mig:

Skuffende produkter // Makeup der desværre skuffede mig
L’oréal Volume Miss Manga Mascara
Denne mascara tester min tålmodighed hver gang jeg prøver at tage den på. Mascaraens stav (eller hvad du ellers måtte kalde den) har et fleksibelt led, og det er dette led, som sætter mig på prøve.
Jeg føler at det er umuligt at få mascaraens børster til at gå imellem mine øjenvipper. Ledet bukker så meget, at børsten bare lægger sig på mine vipper, istedet for at gå imellem dem.
Så mit resultat ender altid ud med klumpede øjenvipper, fordi jeg ikke kan separere mine vipper ordentligt.

Skuffende produkter // Makeup der desværre skuffede mig
Maybelline Dream Matte Mousse Foundation
Denne foundation har alt hvad en pige om sommeren kunne ønske sig; den er mat og indeholder SPF, MEN! Det er dens konsistens jeg har lidt svært ved. Den eneste måde jeg kan bruge den på, er at stikke mine fingre ned i beholderen (hvilket jeg kan forestille mig giver en god bakteriebombe) og derefter påføre den i ansigtet med mine fingre.
Jeg føler aldrig rigtigt at jeg kan få et jævnt lag med den, medmindre at jeg bagefter går ind med min beautyblender og presser produktet ind i huden.
Jeg ville ellers elske denne foundationen, hvis den var mere flydende og kom i en pumpe. (hvilket teknisk set ville gøre den til en anden foundation, så..)

Skuffende produkter // Makeup der desværre skuffede mig
e.l.f. Golden Bronzer
Denne bronzer er så smuk på huden HVIS du bruger den som en highlighter, men som en bronzer gør den ikke rigtig noget for mig. Den har næsten ingen pigmentering, så når den kommer på huden er der kun muligt at se det glimmer der er i produktet, hvilket er rigtig smukt SOM HIGHLIGHTER, men den kan på ingen måde varme mit ansigt op, som en bronzer ellers burde, hvis du spørger mig.

Tusind tak fordi du valgte at læse om produkterne på min blog.

Hvis DU sidder inde med tricks til at få disse produkter til at fungere så skriv endelig en kommentar og del din viden!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *