SKINFOOD RICE MASK

Skinfood Rice Wash Off Mask // Review + tips

Jeg er begyndt at bevæge mig mere og mere ind i universet af Koreansk hudpleje, og for et stykke tid siden købte jeg mit første produkt fra Skinfood. Nemlig deres Rice Mask. Jeg har, før jeg fik øje på masken, hørt om hvor mange goder der er ved at putte ris og risvand i ansigtet, men jeg har bare aldrig fået taget mig sammen til det helt store ris-DIY-ræs. Derfor blev jeg super excited da jeg fik øje på Skinfood’s maske. Så det er den vi skal snakke om idag!

Lad os starte med at snakke om de fordele der er ved at bruge ris som hudpleje:

RICE BENEFITS

Ris har fugtgivende ingridienser som også hjælper med at heale huden. Ris er også anti-inflammatorisk hvilket virker beroligende på huden og derudover kan det også hjælpe mod bumser og akne. Ris indeholder også vitamin E og antioxidanter som modkæmper rynker, og sidst men ikke mindst så indeholder ris også en naturlig solbeskyttelse.

Rimelig lovende indtil videre.

FEELING

Skinfood’s Rice Mask har en rar og kølende effekt på huden. Konsistensen på masken, når den er i beholderen, minder mig om en blanding af pisket kokosolie og gel. Når masken kommer på huden virker konsistensen lidt mere serum-agtig. Den indeholder små korn, som eksfolierer huden på en blid måde og resten af masken bliver absorberet ind i huden. Masken har også en meget mild duft, som dufter frisk og blomster-agtig.

Skinfood Rice Wash Off Mask // Review + tips

SÅDAN GØR DU

Det tog mig faktisk en lille smule research at finde ud af hvordan jeg overhovedet skulle bruge masken. Nogle steder stod der bare at du skulle tage masken på og skylle den af direkte efter, hvilket i mine øjne ikke virker særligt maske-agtigt.

Andre steder stod der, at du skulle massére masken ind i huden i 10-15 minutter og derefter skylle den af. Den teknik lød for det første som et kæmpe arbejde i mine øre, og for det andet så kan jeg på ingen måde se, at det skulle være godt for huden at massére de små korn, som er i masken, rundt i dit ansigt i hele 15 minutter. Altså, det kalder næsten kun på irriteret hud.

Og heldigvis at jeg ikke brugte den metode, for jeg kom nemlig forbi DETTE INDLÆG som er skrevet af en blogger, som havde haft en ret dårlig oplevelse med masken.

Hun forklarer at hun havde prøvet at massére masken ind i huden i 10-15 minutter og hendes hud var blevet super irriteret af det. HEL.DIG.VIS. for dig og mig, fortæller hun også om hvordan hun fik masken til at fungere. Hun skriver at du skal tage masken blidt på og lade den sidde i 10-15 minutter og lade huden absorbere produktet uden at massére den og derefter skal du bare vaske den af.

Så det var den metode jeg valgte at bruge, fordi jeg ikke rigtig orker at bakse med irriteret hud (duh!)

Skinfood Rice Wash Off Mask // Review + tips

MINE RESULTATER

Lige meget hvor yndefuldt du tager masken på, så vil den stadig have en let eksfolierende effekt på huden. Jeg har heldigvis på intet tidspunkt oplevet at min hud blev irriteret. Tværtimod så virkede min hud bare lækker og glat bagefter. Min hudtone så meget mere jævn ud bagefter og mine bumser og urenheder virkede også meget mindre. Min hud føltes også virkelig blød og bouncy efter at have haft masken på. Det eneste negative er, at min hud føltes en lille smule tørstig efter at have haft masken på. Nu har jeg også tør hud, så det kommer ikke super meget bag på mig, men jeg tror at masken især ville være god hvis du har mere normal til kombineret hud.

Skinfood Rice Wash Off Mask // Review + tips

Så alt i alt er det en rigtig god maske til at få din hud til både at se og føles lækker ud. Jeg har brugt masken en god håndfuld gange, og jeg har overhovedet ikke oplevet nogen irritation. Så hvis du vælger at købe masken, så husk at brug den som en maske, for at få de bedste resultater. Og lad for Gud’s skyld være med at massére den ind i huden, især ikke i 10-15 minutter!

Pænt tak fordi du ville læse med
OG! Pas på dig selv til vi ses igen! ♡

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *