SHY BEAM MATTE LIQUID HIGHLIGHTER

Benefit Dandelion Shy Beam Matte Liquid Highlighter Review

Ligesiden Benefit Cosmetics kom ud med deres Dandelion Shy Beam Matte Liquid Highlighter har jeg længdes efter at få den med i min makeup samling. Så da jeg fik den i fødselsdagsgave af min kæreste brugte jeg gode 20 minutter på at skrige, efterfulgt af 10 minutter hvor jeg græd, og efter det, var jeg teknisk set forberedt til at prøve produktet. Og OMG hvor har jeg brug for at bruge en hel blogpost på at skrive om den, så det er dét der sker idag:

Shy Beam er en mat flydende highlighter, hvilket i sig selv gør den ret unik (tror jeg! Jeg har ihvertfald ikke hørt om andre matte highlightere). Den kommer i den sødeste beholder og har en lille påførings-pensel.Benefit Dandelion Shy Beam Matte Liquid Highlighter Review
FARVE
Når du kigger på produktet i selve beholderen har den en coral-agtig farve, men når du begynder at blende den ud på huden får den en mere fin, lyserød nuance til sig. Du kan både blende farven ud til næsten ingenting, eller opbygge en mere intens highlight ved at påføre et par ekstra lag.

KONSISTENS
Konsistensen er selvfølgelig flydende (duh!), men den har samtidig en lækker creamy-hed til sig. Den er super nem at blende ind i huden, både med en beautyblender og med dine fingre. MEN! Husk kun at duppe med dine fingre, i stedet for at gnide, da du faktisk kan gnide den makeup du allerede har lagt, af med dine fingre når du prøver at gnide produktet ind.
Benefit Dandelion Shy Beam Matte Liquid Highlighter Review
“MEN HVORDAN SKAL JEG BRUGE DEN?”
Tænker du. Det skal jeg fortælle dig!

Du kan selvfølgelig bruge den som en normal highlighter, hvor du påfører den på dine kindben, under øjenbrynet, på næsen, og hvor du ellers plejer at bruge highlighter.
Shy Beam giver et mere naturligt “jeg-har-sund-og-lækker-hud”-effekt, end en normal highlighter med glimmer gør, da glimmer teknisk set ikke er særligt naturligt at have på ansigtet.
Så med Shy Beam får du stadig sat fokus på dine lækre kindben, da den lyse farve vil skabe illusionen af at de er mere fremtrædende, men bare med en mere naturlig effekt.

Du kan også bruge den som en meget, meget blid blush. Den har nemlig det fine pink-ish skær, som kan blendes ud til ingenting, hvilket giver en mild, sund rødmen til dine kinder. Så hvis du ikke er blush-typen, men godt kan lide idéen om blush, er det helt klart værd at prøve.

shy beam swatch
Og sidst, men ikke mindst, kan du bruge den til at give din concealer et ekstra pift. Påfør din concealer, put et par stiber på af Shy Beam og blend det ud. På den måde giver du din concealer lidt mere af en highlight, samtidig med at den lyserøde farve faktisk kan være med til at neutralisere blå rander under øjnene.

Forresten, billedet ovenfor er highlighteren blendet ud til næsten ingenting, opbygget med dobbelt lag og bare som den er før du begynder at blende den ud.

Jeg håber, at du fik lidt ud af at læse med
OG! Pas på dig selv til vi ses igen! ♡

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *