SETTING SPRAY DREAM TEAM

e.l.f. Mist and Set Setting Spray og Urban Decay de-slick oil-control makeup setting spray
Jeg elsker gode settingsprays der kan få min makeup til at holde hele dagen. Men har du tænkt over, at du kan kombinere dem?
Jeg har leget lidt med forskellige kombinationer, og her er min yndlings setting spray combo

e.l.f. Mist and Set Setting Spray og Urban Decay de-slick oil-control makeup setting spray
Min yndlings combo består e.l.f.’s Mist and Set og Urban Decay’s De-Slick Oil-Control Makeup Setting Spray.

Jeg bruger Urban Decay’s Setting Spray (som forresten også er vegan) på mit ansigt før jeg overhovedet begynder at lægge min makeup. På denne måde kan jeg få det bedste ud af den oil-control der er i produktet.
Efter den har sat sig lægger jeg min makeup.

Når jeg har lagt al min makeup (bortset fra mascara) bruger jeg e.l.f.’s Mist and Set. Jeg elsker især denne spray fordi den fjerner det lidt cakey look, som godt kan opstå når man bruger nogen form for pudder produkter. Det er som om at den smelter al min makeup sammen og får min makeup til at ligne hud.

Jeg lader sprayen tørre imens jeg påfører min mascara og til sidst slutter jeg af med Urban Decay’s Setting Spray endnu engang for at give en endnu bedre holdbarhed.

Denne combo giver mig et holdbart flawless look imens min fedtede hud bliver holdt under kontrol.

Pænt tak fordi du læste om mit settings spray dream team.
Hvis DU har en setting spray combo som du kan anbefale, så skriv den endelig i en kommentar!

OG! Pas på dig selv til vi ses næste mandag! ♡

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *