SÅDAN MESTRER DU WINGED LINER

Sådan mestrer du winged liner // tre nemme teknikker som med garanti vil gøre dig til eyeliner-pro!

Winged liner har været det hotte indenfor makeup i ufatteligt lang tid og jeg er sikker på at det er kommet for at blive. Det ser pissehamrende godt ud, men det er til gengæld også pissehamrende svært at mestre. Men fat mod, min pige! For her er 3 nemme teknikker til at mestre winged liner:

Jeg har utallige gange forsøgt mig med winged liner. De første mange, mange gange er det gået så galt, at jeg har måtte tage al min makeup af og starte forfra (hvor jeg selvfølgelig undlod den kære wing) og jeg vil ærligt sige, at jeg stadig ikke er i stand til at lave en winged liner i fri hånd. Men som den stædige lille pige jeg er, nægtede jeg at give op på det hotte look.

Jeg har fundet ud af, at det hele i alt sin simpelthed bare handler om at have en ordentlig guideline. Det er virkelig alt der skal til! Hvis du har din guideline, så har du den perfekte wing! Så uden for meget chit-chat, lad os tale om de teknikker, som virker bedst.

Sådan mestrer du winged liner // tre nemme teknikker som med garanti vil gøre dig til eyeliner-pro!

TAPE

Tape kan være super handy, når det kommer til at skabe den perfekte guideline til din eyeliner. Jeg plejer at bruge to stykker tape på ca. 4-5 cm. Når du har fået fat i dit tape, så HUSK at klistre det til din hånd FØR du klistrer det til dit ansigt. Det “lim” der er på tapen kan være ret hård for huden, især på den sarte hud der sidder omkring øjnene, så derfor er det vigtigt at du lige af-klistrer tapen på din hånd først.

Derefter skal du teknisk set bare få guidelinen på plads.

Placér tapen hvor du vil have den nederste linie på din wing. Jeg plejer at placére den ene ende af tapen under den yderste del af mine nedre øjenvipper. Derefter følger jeg formen af den nederste del af mit øje og placérer den anden ende af tapen op mod mine tindinger. Derefter tager du din eyeliner (jeg bruger for det meste flydende eller gel) og kører den langs tapen for at skabe det skarpe winged look. Du kan sagtens eksperimentere med tykkelsen og længden på din wing, for at finde ud af, hvad der passer bedst til dig. Når du synes at din eyeliner er perfekt og ser ens ud på begge øjne, hiver du stille og roligt tapen af. Jeg kan bedst lide at starte under mine øjne og hive tapen af mod mine tindinger.

Det gode ved at bruge tape er, at du kan bruge lige så mange forsøg som du har lyst til, indtil din guideline ser ens ud på begge øjne. Tapen forbliver også ret stabil imens du tegner din wing med din eyeliner, og du kan også tegne ovenpå tapen, uden at der sker noget med din wing.

Det mindre gode ved at bruge tape er, at tapen godt kan rive din makeup af når du fjerner tapen. Men hvis du laver din wing FØR du bruger foundation (og alt den slags) så skal det hele nok gå.

Sådan mestrer du winged liner // tre nemme teknikker som med garanti vil gøre dig til eyeliner-pro!

PUDDER

Du kan faktisk også bruge løst pudder til at skabe din guideline. Det nemmeste er hvis du bruger en makeupsvamp med en skarp kant, men du kan også sagtens bruge en børste med en hård, lige kant. På samme facon som med tapen, skaber du en guideline til den nederste del af din wing. Det gør du ved at putte en tyk kant af pudder der hvor din guideline skal være. Derefter tegner du langs denne kant af pudder med din eyeliner. Til sidst (efter at din eyeliner er helt tør) børster du blidt din kant af pudder væk. Hvis det er lidt kringlet forklaret, er der et youtube tutorial lige HER.

Det gode ved at bruge pudder er at det ikke ødelægger din makeup, og du kan bare børste det væk og starte forfra, hvis din guidelines ikke matcher på begge øjne.

Det mindre gode ved at bruge pudder er, at du bliver nødt til at tegne indenfor linjen af pudder, hvilket kræver en lidt mere rolig hånd.

TOILETPAPIR

For at forlade enmet, så havde jeg aldrig nogensinde troet, at jeg ville bruge ordet “toiletpapir” som en overskrift på min blog, lol! Back to the topic! Den hurtigste af disse teknikker er at bruge toiletpapir som guideline. Det kræver godt nok lidt mere øvelse, men så snart du har teknikken på plads, så tager det serøst kun 2 sekunder. Start med at finde den vinkel som du vil have, at den nederste del af din wing skal være. Derefter holder du toiletpapiret fladt mod huden. Jeg plejer at holde den ene ende af toiletpapiret under mit øje med min langefinger, og den anden ende mod min tinding med min pegefinger. Derefter tegner du langs papiret med din eyeliner og det er simpelthen det.

Det gode ved at bruge toiletpapir er at det går super hurtigt.

Det mindre gode er at du ikke på forhånd kan tjekke om dine wings bliver ens på begge øjne, så du har kun én chance for at gøre det rigtigt.

Jeg håber at disse 3 teknikker kan hjælpe dig med at blive en killer wing queen!

OG! Pas på dig selv til vi ses igen! ♡

Sådan mestrer du winged liner // tre nemme teknikker som med garanti vil gøre dig til eyeliner-pro!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *