NÅR SKINCARE SLÅR IGEN; SÅDAN FÅR DU DIN HUD UNDER KONTROL

Når skincare slår igen; sådan får du din hud under kontrol // Tips til hvordan du forbygger og bekæmper udbrud og irritation i huden
Har du oplevet at din hud er gået amok efter at du har prøvet et nyt produkt? Eller endnu værre; har du oplevet at din hud er gået amok selvom du udelukkende kun har brugt de samme produkter som du altid har gjort? Det kan være en mega irriterende og frustrerende oplevelse! Så idag skal vi snakke om, hvordan du får din hud under kontrol og back on track!

Der er et par forskellige ting, som kan skyldes at din hud går amok i første omgang, så lad os starte ved roden af problemet.

BAKTERIER

Bakterier kan være en rigtig stor grund til at din hud går i udbrud. Det er svært at holde bakterier væk fra dine hudpleje- og makeup produkter, men der er nogle ting, som du kan gøre for at minimere det. Husk altid at vaske dine hænder før du bruger dine produkter. Især hvis det er produkter i bøtter (eller hvad det nu end hedder) som de fleste cremer er. Dine fingre kan nemlig overføre bakterier til produktet som så vil overføre bakterierne videre til dit ansigt. Det er også en rigtig god idé, at sørge for at dine produkter altid bliver lukket ordentligt til efter at du har brugt dem, så bakterierne i luften ikke havner derinde.

UDLØBEDE PRODUKTER

En anden årsag til irritation kan være, at dine produkter er blevet for gamle. Der burde på alle produkter du ejer, være et symbol med en bøtte hvor der står hvor mange måneder produktet holder efter at du har åbnet det. Det kan være en rigtig god idé (især med flydende- og creme produkter) at du skriver hvornår dine produkter udløber. Du kan enten gøre det på selve produktet eller, ligesom jeg selv, have det i en note på din mobil. Hvis du ikke kan huske, hvornår du har købt dine produkter er det vigtigt, at du holder øje med om dine produkter ændrer farve, lugt eller konsistens. Hvis dine produkter begynder at ændre sig gælder det bare om at komme af med dem så hurtigt som muligt.
Når skincare slår igen; sådan får du din hud under kontrol // Tips til hvordan du forbygger og bekæmper udbrud og irritation i huden
På billedet ovenfor kan du se den bøtte jeg snakker om. Og som du nok allerede har regnet ud holder min yndlings toner i 12 måneder.

INGREDIENSER

Der er selvfølgelig også en mulighed for, at der simpelthen bare er nogle ingredienser som irriterer din hud. Vores hud reagerer forskelligt på alt og der er helt sikkert nogle ingredienser derude som din hud bare ikke reagerer godt på. Så selvom du har et produkt som hverken er udløbet eller er fyldt med bakterier; hvis din hud reagerer dårligt på det så smid det ud!

Godt så! Nu når vi har snakket om, hvad årsagen måske kan være, så lad os snakke om hvordan du får din hud under kontrol igen. Det eneste du behøver er;

MANDELOLIE

Mandelolie er det bedste produkt som du nogensinde kan komme i nærheden af, når det handler om at få din hud tilbage til en god tilstand.
Mandelolie er nemlig anti-inflammatorisk og er perfekt til at lindre betændelse i huden. Mandelolie er især godt hvis du har hudallergier eller irriteret hud. Den indeholder endda smertelindrende egenskaber og er derfor perfekt, hvis din hud er gået i udbrud eller er irriteret.
Mandelolie er også god til at minimere kløen og rødmen som især ses hos folk med eksem og psoriasis. Derudover hjælper den også med at genoprette hudens egen pH værdi. Mandelolie indeholder også vitamin B1, B2, B6, A og E. Vitamin A er endda kendt for at hjælpe mod akne!
Mandelolie er virkelig et vidunder når det kommer til en hver form for irriteret hud!

Når skincare slår igen; sådan får du din hud under kontrol // Tips til hvordan du forbygger og bekæmper udbrud og irritation i huden

SÅDAN GØR DU

Jeg vil anbefale at du dropper ALLE dine normale produkter og kun bruger mandelolie i det første stykke tid. Mandelolie absorberes bedst når det bliver varmet en anelse, så gnid det mellem dine håndflader før du påfører det på huden. Efter at du har brugt mandelolie i et stykke tid og din hud er begyndt at falde til ro, kan du stille og roligt gå tilbage til dine normale produkter én efter én.

Jeg har brugt denne metode utallige gange og det har virket for mig hver evig eneste gang.

Et lille bonus råd er, at jeg ville anbefale dig, at du kun inkorporerer ét produkt af gangen ind i din beauty- eller makeup rutine. På den måde ved du altid lige præcis hvilket produkt der reagerer dårligt med din hud.

Pænt tak fordi du ville læse med
OG! Pas på dig selv til vi ses igen! ♡

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *