PERFEKTE HIGHLIGHTERS (TIL DET VÅDE LOOK)

Perfekte Highlightere // til det våde, glossy look
Her på det sidste har jeg været fuldstændig BESAT af det våde, glossy, highlightede look. Der er et eller andet over det, som jeg bare synes ser så pissehamrende godt ud!

Jeg har testet sååå mange highlighters i min søgen efter det våde look og her er mine absolutte favoritter:

Perfekte Highlightere // til det våde, glossy lookBECCA SHIMMERING SKIN PERFECTOR
Becca’s Shimmering Skin Perfectors er SÅ perfekte det til det våde look! Der er hverken nogle store eller små glimmer stykker i. Det er teknisk set bare den dér lækre perle-agtige effekt de giver. De får bare din hud til at se lækker og glossy ud.
Jeg har Becca’s Shimmering Skin Perfectors i farverne Moonstone og Opal. Moonstone har en farve af guld og sølv blandet sammen og Opal er mere bronzy. Farverne er ikke super overvældende, så jeg er faktisk sikker på, at begge farver ville se fantastiske ud på alle hudtoner.
Udover bare at putte dem ovenpå din foundation, kan du også blande dem med- eller putte dem under din foundation for at få en mere all-over glød.

Perfekte Highlightere // til det våde, glossy lookSLEEK HIGHLIGHTING PALETTE
Jeg er helt vild med Sleek’s Highlighting Palette. Jeg har paletten i farven Precious Metals, som har nogle virkelig flotte bronzy farver, undtagen en enkelt farve, som har et mere rosa skær til sig. Paletten har tre cream highlightere og én pudder i sig.
Platinum (øverst til venstre) og Renaissance Gold (nederst til venstre) er helt klart mine favoritter.
De to andre farver i paletten har ret store glimmerstykker i sig, så selvom de er virkelig smukke, giver de altså ikke et vådt look. Så de farver kommer du altså ikke til at høre om denne gang.
Platinum og Renaissance Gold har meget, meget små glimmerstykker i sig, som får din hud til at se meget shiny ud. De er mere intense end Becca’s Shimmering Skin Perfectors, da de reflekterer lys meget stærkere og giver en mere KAPOW highlight.
En lille ting som du bare lige skal være obs på med Sleek’s Highlighting Palette er, at den godt kan blive en lille smule tør en gang i mellem. Når det sker plejer jeg bare, at putte en dråbe kosmetisk olie direkte ned i paletten, og så virker den perfekt.

Perfekte Highlightere // til det våde, glossy lookE.L.F. BAKED HIGHLIGHTER
e.l.f.’s Baked Highlighter i farven Moonlight Pearl er såååå perfekt til det våde look! Den ligner seriøst silke på din hud! Den giver en helt fantastisk blød, naturlig glød, som får din hud til at se sund og fugtig ud. Du kan både bruge den tør og våd, alt efter hvor intens du vil have, at den skal være. Det virker ikke som om, at der er utroligt meget farve i den, så det er teknisk set bare den lækre, dewy effekt som du får. SÅ. PISSE. SMUK!
Når du køber den kan overfladen godt virke lidt hård og det virker ikke rigtigt som om du får noget produkt ud af den, men hvis du bare lige skraber det øverste lag af, virker den som en drøm. Og altså, e.l.f. er alligevel ikke det dyreste mærke i verden, så du mister ikke millioner på, at skrabe lidt i den.

Perfekte Highlightere // til det våde, glossy lookMange tak fordi du ville læse med!
OG! Pas på dig selv til vi ses igen! ♡

6 Comments

 1. Nina
  februar 10, 2017 / 10:21 pm

  har selv Sleek paletten og elsker den overalt på jorden!! kunne være man skulle prøve de andre når jeg løber tør 😉

  • Emma Suleima
   februar 10, 2017 / 10:52 pm

   Hvis du er vild med Sleek paletten, så ville jeg nok anbefale at du prøver dem fra Becca, fordi de nemlig er flydende og minder lidt om den fra Sleek (:

 2. Sille
  februar 10, 2017 / 10:40 pm

  Nice!

  • Emma Suleima
   februar 10, 2017 / 10:42 pm

   Mange tak!

 3. februar 27, 2017 / 9:15 am

  Super fedt indlæg! Jeg er blevet introduceret til Sleek paletten, men var skeptisk omkring de cremede highlighters. ELF lyder som et rigtig godt alternativ.

  Udover det, så vil jeg rose dit smukke layout på din blog. Jeg er vild med det!

  / Sabatina

  • Emma Suleima
   februar 28, 2017 / 2:49 pm

   Jeg er rigtig glad for at du fik noget ud af mit indlæg. Og tusind tusind tusind tak for din ros! (((:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *