NO-GO’S FOR UREN & FEDTET HUD

No-go's for uren og fedtet hud // Mine bedste tips til at mildne uren og fedtet hud
Jeg har selv i mine yngre dage kæmpet med fedtet og uren hud. Det har taget mig, hvad der føles som en evighed, at få min hud til det stadie hvor den er idag. Så jeg tænkte at jeg ville dele nogle af de ting jeg har lært igennem årenes løb, hvis du eventuelt skulle kæmpe med de samme problemer.
Så her er mine no-go’s for uren og fedtet hud:

At røre dit ansigt med dine hænder og fingre

Du må aldrig, ALDRIG, røre ved dit ansigt uden at have vasket dine hænder først! Der er tusindvis af bakterier på dine hænder fra din mobil, din computer, dørhåndtag etc. etc. Så når du hviler dit hoved i dine hænder (eller har andre former for hånd/ansigts kontakt) overfører du bakterierne fra dine hænder til dit ansigt, hvilket er rigtigt ulækkert, når du tænker over det OG det kan give bumser.

No-go's for uren og fedtet hud // Mine bedste tips til at mildne uren og fedtet hud

For meget eksfoliering

Hvis du eksfolierer din hud for meget kan det faktisk ende med af din hud begynder at producere endnu mere fedt. Når du eksfolierer din hud for meget kan det medvirke til at du ikke bare skrubber den døde hud væk, men også noget af det yderste lag af din hud. Dette gør, at din hud prøver at reparere sig selv ved at producere mere olie. Derfor bør du holde dig til kun at eksfoliere din hud 2-3 gange om ugen.

No-go's for uren og fedtet hud // Mine bedste tips til at mildne uren og fedtet hud

Ingen fugtgivning

Hvis du især bruger mange produkter mod akne og uren hud er det meget vigtigt at du også husker at give din hud fugt. De fleste produkter mod uren hud er meget udtørrende. Så hvis du ikke sørger for at bruge creme hver dag, kan huden faktisk begynde at producere mere olie i et forsøg på at fugtgive sig selv.

No-go's for uren og fedtet hud // Mine bedste tips til at mildne uren og fedtet hud

Ikke rense dine makeupbørster

Dine makeupbørster kan meget hurtigt opfange snavs og andre urenheder, så det er vigtigt at du husker at rense dem regelmæssigt for at undgå at sprede bakterier rundt i dit ansigt. Jeg plejer at vaske mine børster i en blanding af opvaskemiddel og olivenolie (halv/halv), derefter renser jeg dem under rindende vand indtil der ikke er mere sæbe tilbage og så lader jeg dem bare tørre natten over.

POPPE DINE BUMSER!

Dette er den sidste og vigtigste ting! For det første rør du dit ansigt med dine bakteriefyldte fingre og for det andet giver du frit løb for at de bakterier og pus der er i dine bumser, kan sprede sig til andre steder i dit ansigt. Jeg så personligt først den største forskel på mit eget ansigt, da jeg stoppede med at pille ved mine bumser. Jeg stødte også tilfældigvis på DENNE ARTIKEL hvor du kan se før- og efterbilleder af en pige, der stoppede med at poppe sine bumser i en uge, og du kan virkelig se en tydelig forskel på hendes hud.

Jeg håber at du kan bruge nogle af de her tips
OG! Pas på dig selv til vi ses igen! ♡

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *