NATURAL MATTE

Too Faced Natural Matte Eye Shadow Collection review
Leder du efter den perfekte matte eyeshadow palette? Lige siden jeg fik denne palette har den været min go-to hver gang jeg har taget makeup på. Så hvad enten du leder efter nogle matte øjenskygger fordi du har hoodede øjne, lige som jeg, eller du bare vil have nogle lækre, matte farver, så er denne palette svaret.

Øjenskyggerne jeg snakker om er fra Too Faced Natural Matte Eye Shadow Collection.

Alle farverne er neutrale cremede farver, hvor der både er lyse og mere intense farver, hvilet er super lækkert, så du både kan lave hverdags- og fest looks.

Too Faced Natural Matte Eye Shadow Collection review
Mine mest brugte farver (indtil videre) er

Heaven som er den perfekte, matte highlight farve. Den får dine øjenbryn til at se helt skarpe ud, og den åbner virkelig dine øjne op, hvis du påfører den i inderkrogen af dine øjne. OG! Hvis du er bleg, lige som jeg selv, så er den også perfekt som en hurtig base, hvis du vil undgå at din øjenskygge creaser.

Lace Teddy, som er en varm nude farve, med et lille hint af orange i den. I starten var jeg lidt bange for den, fordi den ser lidt lyserød ud i beholderen, men når den kommer på øjnene giver den en smuk, varm farve.

Nudie har en let brun farve. Farven er meget tæt på at være neutral, men jeg føler at den hælder en lille smule over i en varm tone. Nudie er helt klart min favorit farve til at lægge en god base for de andre farver.

Too Faced Natural Matte Eye Shadow Collection review
Cashmere Bunny er lidt mørkere end Nudie og har en kold undertone. Den er super god til at gøre dit look mere intenst imens det stadig er hverdagsagtigt.

Honey Butter er en varm brun med orange toner i den. Den er meget mere intens end lace teddy, og minder mig næsten om den der flydende caramel der er i chokolade. Den er så fin og giver et smukt bronzy look.

Mange tak fordi du valgte at læse med!
Og pas på dig selv til vi ses næste mandag! ♡

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *