DE HANDS DOWN BEDSTE MISTS

De hands down bedste mists // mine yndlings mists og sprays

Jeg hader at indrømme det, men jeg har et lidt sygeligt forhold til mists; jeg har alt for mange af dem. Men jeg kan simpelthen ikke lade dem være. Jeg kan stadig huske hvilken vild verden jeg kom ind i, da jeg opdagede at der fandtes mists og sprays til alverdens problemer. Primers, fugtgivende, fixing sprays, setting sprays, matte, you name it. Og lige siden har jeg slowly, but surely, opbygget en lille kollektion af diverse mists. Jeg elsker dem alle sammen, men der er nogle, som er lidt bedre end andre. Og idag er det de lidt bedre vi skal tale om. Så her er de bedste mists som jeg hidtil er stødt på:

SMASHBOX PHOTO FINISH PRIMER WATER

Jeg er helt vild med Smashbox’s Primer Water. For det første er den en rigtig god primer, og for det andet føles den sååå rar på huden! Den har en super dejlig, kølende effekt og så får den dine cream- og flydende produkter til at blende SOM. EN. DRØM. Jeg blev så overrasket første gang jeg brugte den, fordi det tog halvt så lang tid at blende mine produkter. Jeg har forresten skrevet et helt indlæg om Smashbox’s Primer Water og Primer Oil lige HER

De hands down bedste mists // mine yndlings mists og sprays

PIXI GLOW MIST & FIXING MIST

Pixi’s Glow Mist er fantastisk hvis du døjer med tør hud. Jeg bruger den til ALT! Jeg sprøjter den i ansigtet i løbet af dagen, jeg bruger den som en primer spray og så bruger jeg den endda også som setting spray. Den duer til alt og den har en helt fantastisk følelse på huden. Den føles super beroligende og fugtgivende, og så giver den en smuk, dewy glød.

Pixi’s Makeup Fixing Mist er en af mine yndlings setting sprays. Den smelter min makeup flot ind i min hud, samtidigt med at den føles lækker og hydrerende. Dens finish er en lille smule dewy, men ikke lige så meget som Pixi’s Glow mist. Den giver bare en naturlig skin-like finish. Den sørger for at din makeup holder hele dagen og samtidigt også ser frisk ud.

MAC FIX+ & E.L.F. MIST AND SET

For mig er Mac’s Fix+ og e.l.f.’s Mist And Set teknisk set det samme produkt (hvor prisen bare er den eneste forskel). Men hold nu op, hvor jeg elsker dem begge. De smelter din makeup så fint og efterlader din makeup præcis som den var – men bare pænere. Jeg kan faktisk rigtig godt lide, at der ikke er nogen kraftig finish i dem, for nogle gange er det mesterværk af makeup som man har lagt, bare godt nok i sig selv. De forlænger begge min makeup’s levetid og sørger for at den ser pæn og nylagt ud.

De hands down bedste mists // mine yndlings mists og sprays

NYX LONG LASTING SETTING SPRAY (MATTE & DEWY FINISH)

Hvis du vil have at din makeup skal holde for evigt, så vil jeg anbefale dig at få fingrene i NYX’s Long Lasting Setting Sprays. De her setting sprays holder lige.meget.hvad. De fås med 2 forskellige finish. Den ene dewy, den anden matte. Jeg vil dog sige at den med dewy finish ikke har en dewy finish. Den har mere en “præcis-som-din-makeup-allerede-ser-ud”-finish. Hvilket ikke nødvendigvis er dårligt. Jeg elsker at bruge den, men den er ikke dewy. Den matte, derimod, er matte! Den gør på mystisk vis din makeup super matte og den forbliver matte hele dagen. Jeg føler til gengæld ikke at de smelter din makeup lige så meget som de andre setting sprays vi har snakket om. Så jeg bruger nogle gange en anden setting spray under dem fra NYX. Men på grund af deres holdbarhed er de helt klart et must-have.

INGLOT REFRESHING FACE MIST

Jeg er besat af Inglot’s Refreshing Face Mist. Den føles simpelthen såå rar på huden. Den fugter huden, men uden at efterlade det dér tynde lag af olie på huden, som andre mists godt kan gøre. Jeg bruger den især i løbet af sommeren og vinteren, hvor vejret godt kan være lidt hårdt for huden. Og så har den en perfekt størrelse til at have i en hvilken som helst taske. Den er en skøn, lille, frisk, pick-me-up i løbet af dagen. Jeg elsker også at bruge den lige når jeg er kommet ud af badet og som en del af min nat-rutine.

Mange tak fordi du ville læse med!
Hvilken mist er DIN yndlings?
OG! Pas på dig selv til vi ses igen! ♡

2 Comments

 1. oktober 9, 2017 / 3:22 pm

  Jeg har også alt for mange mists! Købte også den nye fra Elizabeth Arden.. Men når det kommer til setting sprays er Urban Decay altså min favorit. Jeg har en mist fra Caudalíe, som giver huden den flotteste glød.. jeg kunne blive ved, haha 😀

  • Emma Suleima
   Forfatter
   oktober 27, 2017 / 2:53 am

   haha ja det er helt klart et af min yndlings type af produkter 🙂 Får helt hjerteøjne når jeg ser en ny mist 😀 Er også selv ret stor fan af Urban Decays. Du må lige fortælle mere om hvordan de andre er.. evt i et indlæg 😉

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *