MINE YNDLINGS CLEANSERS

Mine yndlings cleansers // de hidtil bedste cleansers jeg er stødt på
Min nat-rutine har altid betydet super meget for mig. Jeg har altid elsket at forkæle min hud med cremer, olier og forskellige serums. Men det dér med rent faktisk at fjerne min makeup har altid været noget som gjorde mig pisse sur hver evig eneste aften. Jeg ved ikke om det kun er mig, men jeg hader når man sidder helt fredfyldt om aftenen og lige pludselig kommer til at tænke “God dang it! Jeg har stadig makeup på!”, hvorefter man bandende og svovlende stormer ud på badeværelset for at tage sin makeup af, så man endelig kan komme i gang med den hyggelige del af nat-rutinen. Hvis du har det på sammen måde, så sig det endelig til mig, for jeg vil helst ikke stå alene med den her følelse.
Anyway, den følelse er faktisk begyndt at forsvinde lidt. Jeg besluttede mig for, at nu skulle HELE min nat-rutine være en hyggelig ting, og jeg må indrømme at de her lækre cleansere faktisk har været med til at jeg er begyndt at nyde at tage min makeup af. De giver nemlig alle sammen en følelse af at jeg forkæler min hud, samtidig med at jeg fjerner min makeup og dét er bare lækkert. Så her er mine yndlings cleansers;

THE BODY SHOP CAMOMILE SILKY CLEANSING OIL

The Body Shop’s Camomile Silky Cleansing Oil har en let, olieret konsistens og føles super blød på huden. Den har en mild duft, som dufter af blomster samtidig med at duften også har en varme til sig. Den er meget mild mod huden og fjerner din makeup ret hurtigt. Min hud føles altid lækker og fugtet når jeg har brugt cleanseren. Det eneste trælse ved The Body Shop’s Camomile Silky Cleansing Oil er at den godt kan svie en lille smule i mine øjne når jeg bruger den, hvilket er en lille smule irriterende når jeg også bruger den til at fjerne min mascara.

PALMER’S ULTRA GENTLE FACIAL CLEANSING OIL

Palmer’s Ultra Gentle Facial Oil har en super let konsistens og føles som silke på huden. Det er helt klart den cleanser som fjerner din makeup aller hurtigtst (hvis “aller hurtigtst” overhovedet er en rigtig sætning), men du ved hvad jeg mener. Den har den klassiske Palmer’s duft som jeg elsker! Den dufter af en lille, lækker blanding af vanilje og kakao. Jeg oplever heller ikke at Palmer’s Ultra Gentle Facial Oil gør ondt i mine øjne når jeg bruger den, og så føles min hud altid som en barne-numse efter at jeg har brugt den.

Mine yndlings cleansers // de hidtil bedste cleansers jeg er stødt på

SKINFOOD BLACK SUGAR PERFECT CLEANSING BALM

Skinfood’s Black Sugar Perfect Cleansing Balm har en konsistens som smør. Den starter i en fast form og smelter derefter i varmen fra dine hænder. Den har en meget stærk duft af citrus, så hvis din hud er meget følsom overfor dufte skal du måske passe en lille smule på med den. Den fjerner din ansigts-makeup rigtig hurtigt, men der skal arbejdes lidt mere med den for at fjerne din mascara. Den kan også godt svie en lille smule i øjnene når du bruger den. Jeg sad lige og studerede emballagen lidt nærmere da jeg skulle til at skrive dette indlæg og der står godt nok også på den at du ikke må bruge den på øjnene. Så jeg vælger åbenbart bare, at leve lidt på kanten af loven når jeg bruger den. Anyway, din hud føles super lækker og blød efter at du har brugt den.

DR. BRONNER’S MAGIC SOAP 18-IN-1 UNSCENTED BABY-MILD PURE CASTILE SOAP

Dr. Bronner’s Pure Castile Soap (navnet er simpelthen for langt til at jeg orker at skrive det hele lol) har en meget let konsistens, lidt ligesom vand, og den føles super blød på huden. Den har ingen parfume i sig, så den er perfekt hvis du har sensitiv hud. Jeg bruger ikke rigtig Dr. Bronner’s Pure Castile Soap til at fjerne makeup, til gengæld elsker jeg at bruge den om morgenen, da den får min hud til at føles super ren og frisk. Huden kan godt føles en lille smule tør bagefter, så det er vigtigt at sørge for at bruge en eller anden form for creme bagefter. Ellers, hvis min hud føles mere tør end normalt, kan jeg godt lide at blande et par dråber oliven olie i min håndflade sammen med sæben, før jeg putter det i ansigtet.

Mine yndlings cleansers // de hidtil bedste cleansers jeg er stødt på

AFRICAN BOTANICS PURE MARULA CLEANSING OIL

African Botanics’ Pure Marula Cleansing Oil har en let, lidt olieret, konsistens. Den har en lidt helse-agtig duft, og den minder mig en lille smule om duften når du træder ind i en te-handel. Den fjerner din makeup super hurtigt, og jeg har heller ikke oplevet at den irriterede mine øjne. Den føles lækker på huden og din hud føles blød og sund bagefter. Plus at den også føles forfriskende på huden, så den er rigtig dejlig efter en lang dag, eller som en opkvikker om morgenen.

TOO COOL FOR SCHOOL EGG MOUSSE SOAP FACIAL CLEANSER

Too Cool For School’s Egg Mousse Soap Facial Cleanser har en konsistens som hår-mousse. Den har en meget mild duft, som dufter rent. Den føles fin på huden og efterfølgende føles din hud ren, men en lille smule stram, så igen er det vigtigt lige at sørge for at din hud får noget fugt bagefter. Det er teknisk set vigtigt at du fugter din hud efter en hver form for cleanser, men du ved hvad jeg mener. Jeg bruger altid Too Cool For School’s Cleanser efter at jeg har fjernet min makeup med en af de andre cleansere. Jeg elsker at bruge double-cleanser-metoden, og hvis du ikke ved hvad det er, så er idéen (groft forklaret) at en olie-baseret cleanser fjerner én form for snavs, og en normal cleanser fjerner en anden form for snavs. Det vil sige, at hvis du bruger begge cleansere i én session vil din hud være efterladt super ren og vil have nemmere ved at optage de forskellige produkter du bruger i din nat-rutine. Og jeg må sige, at min hud er blevet meget pænere efter at jeg begyndte at bruge Too Cool For School’s Egg Mousse Soap Facial Cleanser sammen med mine olie-cleansers.

Tusind mange tak fordi du ville læse med!
Hvis du har en cleanser som du kan anbefale, så skriv endelig en kommentar!
OG! Pas på dig selv til vi ses igen! ♡

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *