MINE BEAUTY-NYTÅRSFORSÆT

Mine beauty nytårsforsæt
Puha, så er det lige før at vi er på vippen til at være i 2018. 2017 har været et super skønt år, og jeg har virkelig nydt at have dig med på min lille beauty-rejse! Men selvom jeg skriver en masse om beauty og makeup, så har jeg desværre også nogle ting, som jeg er ret dårlig til (eller fuldstændig forsømmer). Så ud over, at jeg selvfølgelig har “de standard nytårsforsæt” så som at spise sundere og drikke mere vand, så har jeg også lavet en lille liste over mine beauty-nytårsforsæt, og det er den vi skal kigge på idag:

GÅ MERE OP I MINE NEGLE

Hvis jeg skal være ærlig, så er det meget sjældent at jeg tænker på mine negle. Enten så gør jeg overhovedet ikke noget ved mine negle, og ellers har jeg pæne negle i 3 dage efterfulgt af en måned med krakeleret neglelak. Men problemet er at jeg eeelsker looket af en smuk, nylagt neglelak. Jeg synes at det ser super classy ud og det er en perfekt accessory til et simpelt outfit. Så forhåbentligt bliver 2018 dét år, hvor jeg har smukke, lækre negle.

VINDE KAMPEN MOD MINE TØRRE LÆBER

Jeg har lige så længe, som jeg kan huske tilbage, haft super tørre læber. Og det har ikke rigtig været noget som jeg har givet super meget opmærksomhed. Det er som om at jeg på en eller anden måde, bare har accepteret at det er sådan det står til. Det er som om at jeg bare har vendet mig til at mine læber sprækker og bløder hver gang jeg smiler eller griner. Men ikke i 2018 min kære ven! I 2018 skal jeg endelig opleve hvordan livet er med bløde læber no matter what it takes!

Mine beauty nytårsforsæt

GØRE NOGET VED MIT HÅR (HVIS JEG TØR)

Jeg har længe gået og tænkt på at gøre noget ved mit hår. Jeg elsker mit hår, det er slet ikke det. Men jeg har bare haft det samme look for evigt. Jeg har tit dage hvor jeg tænker “nu gør jeg sku et eller andet!” men samtidig har jeg ingen anelse om hvad jeg egentlig skal gøre ved det. Skal jeg klippe det kort? Skal jeg farve det en anden farve? Eller skal jeg gøre noget som er fuldstændig ud af boksen? Jeg ved det ikke.. Så jeg håber at 2018 bliver det år hvor jeg finder ud af, hvad jeg skal stille op med mit hår.

SOLCREME ALL DAY EVERYDAY

Jeg har virkelig ikke lyst til at indrømme det her, da det er THE no. 1 beautyrule; men jeg hader solcreme! Jeg hader lugten, jeg hader hvordan det føles på min hud (især under makeup!) plus at jeg hader hvordan, det både får min makeup til at ses og føles underlig. Til gengæld prøver jeg altid at bruge hudpleje eller makeup med SPF, men der findes bare også så mange skønhedsprodukter uden SPF som jeg elsker. Så i 2018 skal jeg for det første finde en solcreme som jeg virkelig elsker, og for det andet, gå med den hver evig eneste dag.

LEGE MERE MED MIT LOOK

Som du nok allerede ved, så elsker jeg det naturlige, dewy, solkyssede look. Det er mit yndlings, yndlings, yndlings look, og det er dét jeg altid går efter når jeg tager makeup på. Men jeg kunne godt tænke mig at prøve at lege lidt mere med mit look, du ved; lige smide en vampy lip på mine læber en gang i mellem eller gå amok med en tyk winged liner. Hvad som helst. For det er jo teknisk set dét makeup handler om; at prøve nye ting!

Tusind tak fordi du ville læse med!
Jeg ville ELSKE hvis du ville dele dine nytårsforsæt i en kommentar!
OG! Pas på dig selv til vi ses igen! ♡

2 Comments

 1. december 28, 2017 / 8:18 pm

  Jeg skal helt klart også drikke mere vand, hehe 😀
  Jeg har været besat af læbepomader siden jeg var barn, så sig til hvis du skal have nogle anbefalinger 😉 Har bla lige fået en ny fra Biotherm.

  Godt nytår 🙂

  • Emma Suleima
   Forfatter
   januar 13, 2018 / 9:11 pm

   Amen det er allerede blevet bedre med de læber 😀 Du må hellere end gerne give forslag, fik også fingrene i en ny, lækker en fra Hotel Chocolat forleden som indtil videre virker rigtig lækker! 🙂 Kan godt se det er noget jeg må gå mere op i 😉

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *