MIN YNDLINGS LIP COMBO

Min yndlings lipliner- læbestift kombination
Er du træt af dine læber? Har du brug for at forny dit lip game? Vil du gerne føle dig mere sexy end du allerede er?
Prøv denne combo, du vil elske den!

Det du kigger på, min kære gal, er Mac’s lipliner i farven Whirl og Mac’s læbestift i farven Twig. Lige siden jeg prøvede denne combo for første gang, er den blevet det eneste jeg har på læberne, og så snart jeg tager den af mine læber, sidder jeg bare og venter på at der kommer en lejlighed til at jeg kan tage den på igen.
..Hvilket teknisk set er den næste gang jeg har brug for at have makeup på.

Min yndlings lipliner- læbestift kombination
Her har jeg været så venlig at åbne produkterne for dig så du har en mulighed for at se farven (meget, meget smart)
Både læbestiften og liplineren har en støvet rosa farve, men liplineren har en mere brun tint til sig, hvor læbestiften bevæger sig hen imod en mere rødlig nuance.

Jeg plejer at påføre liplineren på det yderste af mine læber og blende den ind mod midten med min finger og derefter tager jeg så læbestiften på hele min læbe. Intensiteten i liplineren kan sagtens bygges op, så hvis du vil have et mere tydeligt ombre-look kan du bare lægge et par ekstra lag af liplineren før du påfører læbestiften, og eventuelt kun bruge læbestiften på det inderste af dine læber.
Mac Lipliner i farven Whirl og Læbestift i farven Twig combo
Her er Mac’s Whirl lipliner og Mac’s Twig læbestift i fuld action på mine læber. Denne combo giver den perfekte efterårs/vinter læbe. Og farverne er samtidig også afdæmpede nok til at du sagtens kan gå amok med både contour og ekstreme vipper, hvis du skulle føle for det.

Men ligemeget hvad du gør, forsikrer jeg dig for at du føler dig ekstra sexy, så længe du har denne combo på læberne.

Pænt tak fordi du valgte af læse om min yndlings læbe combo.
Hvilken combo er DIN yndlings?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *