MIN NYE NAT-RUTINE (PERFEKT TIL TØR HUD)

Min nat-rutine // inspiration til at lave din egen
Der er så mange ting, som ændrer sig over tiden og din hud er en af dem. Min hud er gået fra meget fedtet til mere tør, og derfor har jeg også måtte indrette min nat-rutine efter min “nye” hud. Jeg har prøvet mange forskellige produkter, og jeg synes selv at jeg har fundet nogle virkelig gode produkter til tør hud. Så hvis du selv har tør hud, eller bare leder efter noget inspiration til at spice din egen nat-rutine op med, så læs videre;

Min nat-rutine // inspiration til at lave din egen
Jeg starter altid med at vaske mit ansigt. Du kan læse om hvorfor det er så vigtigt at vaske dit ansigt lige HER. Jeg bruger altid Palmer’s Ultra Gentle Facial Cleansing Oil. Det er den bedste cleanser jeg nogensinde har brugt. Den er super blid og føles så lækker på huden, og den fjerner din makeup på to sekunder. Jeg føler virkelig at Palmer’s er et undervurderet mærke. Jeg er aldrig stødt på et produkt fra Palmer’s som jeg ikke har kunne lide og alle deres produkter dufter SÅÅÅ godt!

Derefter går jeg ind med toner. Jeg bruger stadig 7-lags-metoden som du kan læse om lige HER. Det er teknisk set en koreansk trend som gør din hud super lækker og moist. Men som sagt, har jeg skrevet et helt indlæg om det, så jeg har ikke tænkt mig at komme mere ind på det i dette indlæg.

Min nat-rutine // inspiration til at lave din egen
Efter toner går jeg altid ind med en form for olie eller serum. Lige for tiden bruger jeg enten Palmer’s Perfecting Facial Oil eller Egyptian Magic’s All Purpose Skin Cream.
Palmer’s dufter igen super, super godt, og selvom den har en lidt tyndere konsistens af en olie at være, så sørger den altid for at min hud er lækker og dewy når jeg vågner om morgenen. Egyptian Magic har lidt en konsistens som kokosolie. Den er fast indtil du begynder at røre ved den, og derefter smelter den mellem dine fingre. Grunden til at jeg faktisk købte den var fordi den indeholder honning og min mor havde noget tid før, fortalt mig om hvor godt rigtig honning er for huden. Og jeg må ærligt talt sige, at jeg er blevet totalt afhængig af produktet. Den efterlader min hud super lækker og bouncy om morgenen. Jeg har også brugt den på noget allergisk irritation som jeg havde under armene. Mine armhuler er super følsomme over for sæber og deodoranter og min irritation var væk 2 dage efter. Whoop whoop!

Min nat-rutine // inspiration til at lave din egen
Til sidst går jeg ind med e.l.f.’s Illuminating Eye Cream og Palmer’s Moisture Rich Night Cream. Jeg dupper e.l.f.’s under mine øjne (duh!) med mine ringefingre og Palmer’s varmer jeg hurtigt op mellem mine håndflader og presser det ind i huden med mine hænder. På den måde sørger jeg også for, at de andre produkter bliver hvor jeg har placéret dem. E.l.f.’s Illuminating Eye Cream har en let, lidt gel-agtig konsistens som bliver absorberet rigtig hurtigt, så den er også super god at bruge lige før makeup. Palmer’s Night Cream er ret tyk, men du behøver kun at bruge en lille, bitte smule af den, især når du varmer den op mellem hænderne. Den føles super lækker på huden og selvom den er så tyk, så føler jeg stadig ikke at den tilstopper mine porer.

Nogle gange som bonus bruger jeg Yves Rocher’s Hair Repair Oil i hele mit hår og sover med det over natten. Den er lavet til tørt og frizzy hår, og den gør mit hår super lækkert når jeg vasker det ud om morgenen. Mit hår ser meget mere glansfuldt ud og det er også meget nemmere at rede ud. Og så dufter den super godt!

Jeg håber at du kunne få noget inspiration til at lave din egen nat-rutine, og hvis du allerede har en, så fortæl mig endelig hvilke produkter der er dine favoritter!
OG! Pas på dig selv til vi ses igen! ♡

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *