MIN NAT-RUTINE

Min Natrutine // Inspiration til at opbygge din egen beauty natrutineVidste du godt at en god “beauty nat-rutine” faktisk kan være rigtig godt for dig? Dette er ikke bare fordi du kan forkæle din hud, men det kan også hjælpe dig til at falde hurtigere i søvn og sove bedre.

Når du gør de samme ting, hver nat i en længere periode, lærer din krop at genkende rutinen. Det vil sige, at når du går i gang med din natrutine ved din krop at det er tid til snart at sove, og på den måde falder du både hurtigere i søvn, og sover faktisk også bedre, fordi din krop er forberedt på det og har nået “at vende sig til tanken”.

Men nok om det! Lad os gå i gang med beauty-delen!

Min Natrutine // Inspiration til at opbygge din egen beauty natrutine

RENT LÆRRED

Jeg starter med at fjerne min makeup (hvis jeg altså har haft makeup på). Efter det, vasker jeg altid mit ansigt. Lige for tiden bruger jeg Cetaphil’s Daily Facial Cleanser. Men hvis jeg skal være helt ærlig; så handler det tit om, hvilken ansigts-sæbe, som er tættest på mig.

DETALJER

Når jeg har et friskt, rent ansigt, går jeg i gang med mit “detaljearbejde” (som jeg så fint kalder det). Jeg bruger altid e.l.f.’s Illuminating Eye Cream under mine øjne og under mit øjenbryn. Jeg elsker især e.l.f.’s Illuminating Eye Cream fordi den indeholder vitamin E, shea butter, jojoba og mange andre lækre ting. HUSK altid at duppe din øjencreme på, fordi den hud der er under øjet er meget tynd og følsom.

Jeg bruger også altid en eller anden form for serum, alt efter hvad min hud lige har brug for. Lige for tiden bruger jeg NYX’s Honey Dew Me Up eller Clarins’ Santal Face Treatment Oil. Og når jeg har lidt problematisk hud bruger jeg The Body Shop’s Tea Tree Oil på mine bumser.
Men mit “detaljearbejde” afhænger meget af, hvad jeg føler at min hud har brug for, dag for dag.

Min Natrutine // Inspiration til at opbygge din egen beauty natrutine

FUGT FUGT FUGT

Som afslutning på min natrutine bruger jeg Palmer’s’ Cocoa Butter Formula i hele mit ansigt. Jeg dupper forresten også her. Både for at presse produktet ind i huden, men også for ikke at rykke på de andre produkter jeg har i ansigtet. Palmer’s’ Cocoa Butter Formula er MEGETTT fedtet, så det kan godt føles som om du putter smør i ansigtet de første par gange, men det er hundrede procent det hele værd, når du vågner op med lækker hud om morgenen. Jeg kan især godt mærke, på de dage hvor jeg har haft meget makeup på, at min hud nærmest skriger efter Cocoa Butter, fordi min makeup bare har suget alt form for fugt ud af mit ansigt.

Til aller, aller, allersidst tager jeg en lille smule ricinusolie på mine øjenvipper. Det er noget jeg har gjort i et par år nu, og før jeg begyndte at bruge ricinusolie brugte jeg vaseline. Det gør mine vipper lækre bløde og smidige. Jeg ser på det som en hårkur for mine vipper, og PPPSST!! Mine vipper er endda blevet længere af det!

Min Natrutine // Inspiration til at opbygge din egen beauty natrutineJeg håber at min natrutine kunne give dig en lille smule inspiration, hvis du ikke selv har en rutine endnu.
OG! Pas på dig selv til vi ses igen! ♡

2 Comments

 1. Lifestylebloggerne
  november 5, 2016 / 6:52 pm

  Sikke nogle lækre billeder – og produkter! <3

  • Emma Suleima
   november 8, 2016 / 12:07 pm

   Mange, mange, MANGE tak for din ros af mine billeder! (((:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *