HVAD ER I MIN MAKEUP-TASKE: MARTS

Hvad er i min makeup-taske // De makeup produkter som jeg bruger mest
Jeg har en hel reol dedikeret til min makeup og beauty produkter, men af en eller anden uforklarlig grund ender de makeup produkter som jeg bruger mest i en lille makeup-taske på nederste hylde i min reol. Og det er DEN TASKE vil skal kigge på idag!

En lille hurtig note: Det her er ikke de produkter som jeg KUN bruger, men det er dem, som jeg typisk går efter lige for tiden. Jeg vil heller ikke gå alt, alt, ALT for meget i detaljer med produkterne, da den her post ville blive en hel roman hvis jeg gjorde det.

Okay; LET’S DO THIS!

BASE

Som base bruger jeg Benefit’s Stay Don’t Stray i farven Light/Medium under mine øjne og Urban Decay’s Eyeshadow Primer Potion på mine øjenlåg. Jeg har det lidt med at min makeup “creaser” omkring mine øjne i løbet af dagen og disse to primers hjælper virkelig meget!

Med hensyn til foundation er L’Oreal’s True Match Lumi min favorit lige for tiden. Den har en rigtig god dækning og så er den meget dewy. Jeg skifter tit mellem det matte og dewy look, men lige nu er jeg all about that glow.

HIGHLIGHTERS

Nu når vi alligevel snakker om glow, så lad os gå videre til de highlighters jeg bruger mest. Jeg elsker Becca’s Shimmering Skin Perfectors. De giver sådan en smuk glød, som får din hud til at se super sund ud. Derudover bruger jeg MAC’s Mineralize Skinfinish i farven Lightscapade og e.l.f.’s Baked Highlighter i farven Moonlight Pearls. De er begge uden store glimmerstykker, så de ser meget bløde ud på huden. Jeg bruger seriøst highlighteren fra MAC OVERALT på mit ansigt! Den er bare så mega pæn! Og highlighteren fra e.l.f. er super til at give noget ekstra wauw til dine kindben.

Hvad er i min makeup-taske // De makeup produkter som jeg bruger mest

BRONZER & BLUSH

Jeg bruger også Clinique’s Contour Chubby Stick og Physicians Formula’s Butter Bronzer rigtig meget når jeg skal have lidt farve i ansigtet. Det gode ved begge disse bronzers er at de har en lille smule shine i sig, så de blender rigtig fint ind med din hud og ser naturlige ud.

Den Blush jeg bruger allermest lige for tiden er MAC’s Sheertone Blush i farven Gingerly. Den har en lidt brændt farve, som får min hud til at se ekstra sommerlig ud, hvilket jeg især elsker i de kolde måneder.

MASCARA

Den mascara jeg bruger 99% af tiden er Maybelline’s The Falsies Push Up Angel Mascara. Første gang jeg prøvede den, var jeg sådan lidt “meh..” fordi jeg syntes, at den var lidt svær at bruge, men så snart jeg fik teknikken på plads blev jeg helt forelsket i den! Den får mine vipper til at se så fantastisk lange og lækre ud!

Hvad er i min makeup-taske // De makeup produkter som jeg bruger mest
Her er alle de produkter jeg har nævnt. Fra venstre mod højre er; Benefit’s Stay Don’t Stray, L’Oreal’s True Match Lumi, Physicians Formula’s Butter Bronzer, Clinique’s Contour Chubby Stick, Becca’s Shimmering Skin Perfectors, e.l.f.’s Baked Highlighter, MAC’s Mineralize Skinfinish og MAC’s Sheertone Blush.

Hvad er i min makeup-taske // De makeup produkter som jeg bruger mest
Her er et close-up af e.l.f.’s Baked Highlighter og MAC’s Mineralize Skinfinish. Det var lidt svært at fange deres “sande jeg” på kameraret, især fordi de er så bløde som de er, men jeg håber, at du stadig kan få en nogenlunde idé af, hvordan de er.

Pænt tak fordi du ville læse med
OG! Pas på dig selv til vi ses igen! ♡

Hvilke produkter er i DIN makeup-taske?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *