HVAD ER I MIN MAKEUP-TASKE: MAJ

Hvad er i min makeup-taske // De makeup produkter som jeg bruger mest
Hey girl, heyyy! Er jeg igen virkelig sent på månedens “Hvad er i min makeup-taske”? Yup! Men betyder det at du skal undvære indlægget i denne måned? Nope! I denne måned har jeg brugt så mange forskellige makeup produkter og alle ting er fløjet ind og ud af min makeup-taske. Jeg aner ikke hvorfor jeg lige præcis i denne måned har haft svært ved at holde mig til nogle få produkter, men altså.. Jeg har samlet de produkter, jeg føler at jeg har brugt allermest, så lad os komme igang med at snakke om dem!

Hvad er i min makeup-taske // De makeup produkter som jeg bruger mest

BASE

Endnu engang bliver jeg nødt til at nævne Benefit’s Stay Don’t Stray. Den er bare blevet et must-have for mig, og jeg tror aldrig at jeg kommer til at fjerne den fra min makeup-rutine. Jeg bruger den under mine øjne så de ikke creaser og det gør virkelig en forskel! Hvis du læste med i sidste måneds “Hvad er i min makeup-taske” ved du at min Primer Potion fra Urban Decay var forsvundet, men tak Gud, jeg har fundet det igen og jeg bruger den altid på mine øjenlåg.

Med hensyn til foundation mixer jeg Maybelline’s Fit Me! Matte + Poreless i farven Natural Ivory med L’oréal’s True Match Super-Blendable Makeup i farven Light Ivory. Denne lille blanding giver en perfekt, naturlig, men stadig matte finish. Derudover bruger jeg NYX’s Gotcha Covered Concealer i farven Light på min næse.

Med hensyn til pudder, er jeg blevet helt vild med e.l.f.’s High Definition Powder i farven Soft Luminance, den er super god under øjnene og den har en semi-matte finish, som ser meget mere naturlig ud end en matte pudder.

Hvad er i min makeup-taske // De makeup produkter som jeg bruger mest

HIGHLIGHTERS

Jeg er stadig ikke kommet mig over hvor smuk Inglot’s Sparkling Dust er! Den er stadig den smukkeste highlighter jeg nogensinde har set. Du kan læse alt om den i DETTE INDLÆG. Jeg bruger også Becca’s Pressed Shimmering Skin Perfector i farven Champagne Pop når jeg vil have et mere golden-goddess look. Du kan forresten læse alt om Champagne Pop i DETTE INDLÆG. Og sidst, men ikke mindst, bruger jeg highlighteren fra e.l.f.’s Beautifully Bare Natural Glow Face Palette når jeg har lyst til et blødt, naturligt look.

Hvad er i min makeup-taske // De makeup produkter som jeg bruger mest

BRONZER & BLUSH

Jeg har brugt sååå mange forskellige bronzers og blushes i løbet af denne måned! Men dem jeg nok har brugt allermest er alle dem fra e.l.f.’s Beautifully Bare Natural Glow Face Palette som du forresten kan læse om HER. Jeg har også brugt NARS’ Contour Blush i farven Olympia rigtig meget i denne måned. Den har en virkelig smuk, lidt brændt farve, som giver dig et solbrændt look, men på den gode måde, selvfølgelig!

Hvad er i min makeup-taske // De makeup produkter som jeg bruger mest

MASCARA & BRYN

Med hensyn til mine øjenbryn har intet ændret sig. Jeg bruger stadig pudderen i e.l.f.’s Eyebrow Kit i farven Light til at tegne mine øjenbryn op med, og e.l.f.’s Lock On Liner And Brow Cream i farven Medium Brown til at tegne små hår, dér hvor jeg har nøgne pletter. Jeg har prøvet så mange forskellige teknikker til mine bryn, men jeg føler at denne metode helt klart er den der er nemmest og hurtigst. Og mine bryn ser flotte og naturlige ud. Det er virkelig rart endelig at have fundet en hurtig rutine til mine bryn, da det faktisk altid har været dem, som har taget længst tid når jeg har lagt min makeup.

Med hensyn til mascara tester jeg lige for tiden Too Faced’s Better That False Lashes Extreme Mascara. Jeg er ikke 100% sikker på hvad jeg tænker om den endnu, men det tager mig altid noget tid at lære en mascara ordentligt at kende. Jeg synes at selve mascara’en er super smuk på vipperne, men jeg skal lige have lært at manøvre de små fibre, så mine vipper ikke ender med at se klumpede ud. MEN! Øvelse gør mester!

Hvad er i min makeup-taske // De makeup produkter som jeg bruger mest
Her er de produkter jeg har nævnt. Fra venstre mod højre er;
Benefit’s Stay Don’t Stray, Maybelline’s Fit Me! Matte + Poreless, L’oréal’s True Match Super-Blendable Makeup, NYX’s Gotcha Covered Concealer, Inglot’s Sparkling Dust, Becca’s Pressed Shimmering Skin Perfector, NARS’ Contour Blush.

e.l.f. Beautifully Bare Natural Glow Face Palette review og swatch
Her er produkterne fra e.l.f.’s Beautifully Bare Natural Glow Face Palette fra venstre mod højre er;
highlighteren, den øverste blush, den nedereste blush og bronzeren.

Pænt tak fordi du ville læse med!
OG! Pas på dig selv til vi ses igen! ♡

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *