LAURA MERCIER FACE ILLUMINATOR (DEVOTION & INDISCRETION)

Laura Mercier Face Illuminator review // Devotion og Indiscretion
Hvis du har læst min blog i et stykke tid, så ved du allerede at design og indpakning på produkter er noget der tiltrækker mig helt forfærdeligt meget. Jeg elsker når produkter, ikke bare er, men også ser super lækre ud. Så det kan nok ikke komme som nogen overraskelse for dig, at jeg har ønsket mig disse highlightere fra Laura Mercier i ufatteligt lang tid. Jeg har set så mange billeder af dem på nettet og min mund er løbet i vand HVER.ENESTE.GANG! MEN! “Er de lige så gode, som de er smukke?” tænker jeg, at du tænker. Og det er nemlig lige dét, som vi skal snakke om idag:

DEVOTION

Devotion har en meget blød og buttery tekstur når du rører ved den. Den er lavet af bitte, bitte små glimmerstykker blandet med lidt større (men stadig små) glimmerstykker. Selvom der er lidt større glimmerstykker i den, så giver den stadig en jævn finish på huden. Den giver sådan et smukt, vådt look på huden, som du nok allerede ved at jeg eeeelsker. Dens farve er en kold, perlemors-agtig farve, som ser fantastisk smuk ud på lysere hud. Jeg tror også sagtens at den ville kunne fungere på lidt mørkere hud, da den i sig selv er nogenlunde transparent, men kun har farve på grund af glimmerens farve.

Laura Mercier Face Illuminator review // Devotion og Indiscretion

INDISCRETION

Indiscretion har en lidt mere tør tekstur, men er stadig lækker og blød. I modsætning til Devotion består Indiscretion kun af bitte små glimmerstykker. Den giver en smuk, fløjlsblød finish, som stadig skaber det våde look, bare ikke lige så intenst. Den har en varm, bronzy farve med et guldskær til sig, som ser super smuk ud på varmere hud. Selvom jeg er mere bleg, så passer Indiscretion fint til mig når jeg har fake-tan på og jeg tror også at den ville passe min “sommer-farve” helt fint. Men når jeg ikke har fake-tan på, så elsker jeg at bruge den som øjenskygge, eller over min bronzer for at give mit over-all look lidt mere glød.

Laura Mercier Face Illuminator review // Devotion og Indiscretion
Det eneste der er en lille smule træls er designet. Jeg ved hvad du tænker; designet er utroligt smukt, og jeg elsker det som pynt. MEN! Jeg føler at jeg har sværere ved at samle produktet op på min børste, i forhold til normale, flade designs. Ville jeg forslå at de fjernede designet? Overhovedet ikke! Men det er bare en lille heads up, hvis du overvejer at købe Laura Mercier’s Face Illuminators.

Alt i alt; er jeg super vild med både Devotion og Indiscretion. Jeg synes virkelig at de lever op til deres smukke (men igen; lidt besværlige design). De er blevet et staple i min makeup-taske, og jeg bruger minimum én af dem hver gang jeg lægger min makeup.

Tusind tak fordi du ville læse med!
HVILKE HIGHLIGHTERE ER DINE YNDLINGS FOR TIDEN?
OG! Pas på dig selv til vi ses igen! ♡

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *