IT NEVER ENDS

L’oreal Lumi Magique Touch of Light Highlighting Pen
Har du nogensinde været så glad for et produkt at du bliver ved med at købe det gang på gang på gang? Jeg har købt denne concealer tre gange i træk nu, og jeg er afhængig!

Dette er L’oreal’s Lumi Magique Touch of Light Highlighting Pen (voldsomt langt navn, I know!) Farven jeg altid køber er 01 Light, men den findes også i Medium og Dark, hvis du ikke er ligeså bleg som jeg er. Den kommer i en penformat med en indbygget børste, hvor du klikker produktet ud ved at skrue i bunden.

L’oreal’s Lumi Magique Highlighting Pen har en flydende og let konsistens, som er meget nem at blende, både med en Beautyblender og med fingrene.
L’oreal Lumi Magique Touch of Light Highlighting Pen
Jeg bruger concealeren under mine øjne og trækker produktet ned på mine kinder, og op imod mine tindinger. Derefter putter jeg en lille smule på min næse og imellem mine øjenbryn, bare for at balancere den lyse farve lidt ud og få det til at se mere naturligt ud. Og til sidst blender jeg det ud, selvfølgelig.

Den har en let- til medium dækning, så den gør dig ikke full-on Kim Kardashian eller noget. Men det er som om, at den tiltrækker lys og reflektere det, så dit ansigt ser mere friskt og sundt ud, uden at din makeup ser cakey ud.

L’oreal’s Lumi Magique Highlighting Pen er ihvertfald, indtil videre min all-time favorit concealer og jeg synes bestemt at du skal give den et skud!

Mange tak fordi du valgte at læse om produktet på min blog!
Hvilken concealer kan DU anbefale?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *