HVAD ER I MIN MAKEUP-TASKE: APRIL

Hvad er i min makeup-taske // De makeup produkter som jeg bruger mest
Jeg ved godt at April snart er overstået, men selvom vi er i slutningen af April føler jeg stadig at jeg sagtens kan nå at snakke om, hvad der er i min makeup-taske lige for tiden. Jeg er pt. helt vild med et “nøgent”, blendet look med en stærk highlight. Det med highlighteren kom især efter at jeg stødte på highlighteren fra Inglot, som jeg har skrevet om i DETTE INDLÆG. Men uden for meget snak, lad mig lige vende min makeup-taske på hovedet, så vi kan snakke om alle de ting, som nu ligger over alt i min seng.

BASE

Som base bruger jeg stadigvæk Benefit’s Stay Don’t Stray under mine øjne for at min makeup ikke creaser. Jeg bruger den også på selve mine øjenlåg, men det er ærligt talt kun fordi at jeg ikke kan finde min Eyeshadow Primer Potion Fra Urban Decay lige for tiden, hvilket er en lille smule irriterende for at sige det mildt.

Med hensyn til foundation blander jeg Urban Decay’s Naked Skin One & Done sammen med L’oréal’s True Match Super-Blendable Makeup. Den fra Urban Decay er i farven Light og den fra L’oréal er i farven Light Ivory. Jeg har forresten skrevet et indlæg om Urban Decay’s Naked Skin One & Done som du kan læse lige HER.

Derudover bruger jeg NYX’s Gotcha Covered Concealer i farven Light rundt om min næse. Jeg ved godt at det er too much information, men min næse løber ret meget lige for tiden, og fordi at Gotcha Covered både er ret fed og også er vandfast, er det muligt at jeg kan røre min næse med papir i løbet af dagen, uden at min makeup ryger af. Klam info; I know. Men hvis du har det samme problem, så ved du i det mindste nu hvad der virker.

Med hensyn til pudder bruger jeg NYX’s HD Finishing Powder i farven Translucent (som teknisk set ikke er en farve, men du ved hvad jeg mener).

Hvad er i min makeup-taske // De makeup produkter som jeg bruger mest

HIGHLIGHTERS

Min yndlings, yndlings, YNDLINGS highlighter lige for tiden er Inglot’s Sparkling Dust i farven 01. Jeg har endda skrevet et helt indlæg om den HER. Det er den smukkeste, mest intense highlighter, som får det til at ligne at du har et spejl på dit ansigt. Den er bare SÅ smuk!

Hvis jeg føler at min foundation har brug for noget ekstra shine, så mixer jeg enten Inglot’s AMC Face And Body Illuminator i farven 62 i min foundation eller Becca’s Shimmering Skin Perfector i farven Moonstone. Inglot’s giver en mere varm glød, hvor Becca’s giver en mere kold glød, så det handler teknisk set bare om, hvad jeg er mest i humør til.

BRONZER & BLUSH

Den eneste bronzer som ligger i min makeup-taske lige for tiden er NARS’ Bronzing Powder i farven Laguna. Det er en varm, let bronzer, som bare giver en flot naturlig glød. Jeg har haft bronzeren fra Nars i et godt stykke tid, men det er først for nyligt at den for alvor er blevet en af mine go-to’s.

Med hensyn til blush, så er det ikke noget jeg bruger særligt ofte lige for tiden og derfor ligger der ikke en blush i min taske i denne måned.

Hvad er i min makeup-taske // De makeup produkter som jeg bruger mest

MASCARA & BRYN

Jeg glemte fuldstændig af nævne hvad jeg bruger til mine bryn i sidste måneds “hvad er i min makeup-taske?”. Så lad os starte med øjenbrynene. Jeg bruger e.l.f.’s Eyebrow Kit til at tegne mine bryn op (farven er forresten Light) og så bruger jeg e.l.f.’s Lock On Liner And Brow Cream i farven Medium Brown til at tegne små hår dér hvor jeg har nøgne pletter i mine bryn. Jeg elsker e.l.f.’s Lock On Liner And Brow Cream fordi den er super creamy og let at bruge.

Med hensyn til mascara er der ikke sket noget nyt. Jeg er stadig helt forelsket i Maybelline’s The Falsies Push Up Angel Mascara.

Hvad er i min makeup-taske // De makeup produkter som jeg bruger mest
Her er alle produkterne jeg har nævnt. Fra venstre mod højre er;
Benefit’s Stay Don’t Stray, NYX’s Gotcha Covered Concealer, L’oréal’s True Match Super-Blendable Makeup, Urban Decay’s Naked Skin One & Done, Inglot’s Sparkling Dust, Inglot’s AMC Face And Body Illuminator, Becca’s Shimmering Skin Perfector, NARS’ Bronzing Powder..

Tusind tak fordi du ville læse med.
OG! Pas på dig selv til vi ses igen! ♡

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *