HIGHLIGHTOS EXTREMOS

Den mest ekstreme highlighter nogensinde // Inglot Sparkling Dust review
Jeg ved godt at det ikke er særligt lang tid siden at jeg nævnte, at jeg var helt vild med det naturlige look. Men alt ændrede sig 180 grader da jeg stødte på den highlighter, som vi skal snakke om idag. Mit lille glimmer-hjerte begyndte at banke hurtigt og jeg følte at jeg var i den syvende highlighter-himmel.

Jeg ved godt at det lyder overdrevent, men det var for real dét der skete, da jeg fik øje på Inglot’s Sparkling Dust.

Inglot’s Sparkling Dust kommer i så mange smukke farver! Jeg valgte at købe farven 01, som er en champagne-agtig farve med en blanding af guld og sølv glimmer i sig. Glimmerstykkerne er bitte, bitte små, hvilket giver et virkeligt smukt, silke-agtigt look. Champagne-farven kan godt virke en lille smule bronzy, så jeg ville nok vælge en lysere farve, hvis du er lysere end hvad jeg selv er, men den blender faktisk rigtig fint ind i min hud, selvom jeg er i den blege ende.

Den mest ekstreme highlighter nogensinde // Inglot Sparkling Dust review

Highlighteren kommer i en løs pudder beholder med en lille powderpuff. Dét at highlighteren er i en løs pudder format kan godt blive et helvede, hvis du ikke er forsigtig med den. Inglot’s Sparkling Dust er nemlig meget intens, så hvis du kommer til at vælte den (eller noget i den stil) imens låget ikke er skruet ordentligt på ender du med glimmer i hele dit hus de næste par måneder trust me!

Den mest ekstreme highlighter nogensinde // Inglot Sparkling Dust review

Men lad os snakke om, hvorfor det her er den mest ekstreme highlighter nogensinde;

Jeg har allerede snakket om at glimmerstykkerne er virkeligt små, som er det der gør at du får den der glossy, silke-agtige effekt. Og samtidigt med at glimmerstykkerne er så små er der også helt vildt mange af dem. Så det er som om, at glimmerstykkerne lægger sig virkeligt tæt og kompakt sammen og skaber dette intense, highlightede look. Ikke nok med det, så er det som om at disse glimmerstykker er ekstra sparkly og pigmenterede. Jeg har ingen anelse om hvordan Inglot har fået den her effekt frem i deres Sparkling Dust, men det er noget af det smukkeste, jeg nogensinde har set! High five Inglot!

Den mest ekstreme highlighter nogensinde // Inglot Sparkling Dust review

Resultatet er en virkelig intens highlight som næsten ligner at du har et spejl på dit ansigt. Highlighteren er så intens at den næsten ville kunne ses fra det ydre rum, men uden at have de dér store, lidt akavede glitter-stykker i sig. Den er så fin og glat at se på. Den måde, jeg nok bedst kan beskrive den på, er at den har en spejl-agtig effekt.

Så hvis du er en sucker for intense highlightere, så vil jeg helt klart anbefale dig at få fingrene i Inglot’s Sparkling Dust.

Pænt tak fordi du ville læse med
OG! Pas på dig selv til vi ses igen! ♡

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *