HEMMELIGHEDEN BAG BLØD HUD

Hemmeligheden bag blød hud // en guide til tørbørstning og oliebad
Hvem vil ikke gerne have blød hud? Hvem vil ikke gerne have hud som både føles og ser lækker ud? Der findes så mange forskellige produkter derude og jeg har eksperimenteret med en masse af dem for, at få min hud til at være på sit bedste stadie. Men der er én ting som virkelig har fået min hud til det næste niveau af lækkerhed og det er:

DRY-BRUSHING

Dry-brushing er hvor du børster hele din krop med en børste som er lavet specielt til at børste tør hud. Der findes mange forskellige tør-børster derude. Jeg har læst mig frem til at du både kan få nogle hvor hårene er lavet af plastik og andre hvor der også er små kobber-hår i, men jeg holder mig til The Body Shop’s version, som også er den du kan se på billederne.

Der findes super mange gode grunde til at gå i gang med dry-brushing. En af grundende er selvfølgelig den bløde hud som du får af det. Jeg mærkede en forskel på min hud allerede efter et par dage. Den føltes super blød og når jeg var i bad virkede den næsten smør-agtigt. Jeg ved godt, at det lyder lidt underligt, men det er den bedste måde jeg kan beskrive det på. Jeg føler også at min hud ser mere sund ud. Den har fået et rigtig fint skær, som igen; får den til at se super sund ud.

Hemmeligheden bag blød hud // en guide til tørbørstning og oliebad
Men udover den bløde hud, så er der også en masse andre goder ved at tør-børste. Det sætter gang i blodcirkulationen, hvilket også kan give et energi-boost hvis du er træt om morgenen. Det eksfolierer din hud og fjerner død hud. Det hjælper med at udskille de affaldsstoffer du har i kroppen. Det modvirker indgroede hår og så skulle det efter sigende også minimere appelsinhud.

Jeg har ingen anelse med hensyn til det med appelsinhuden, men jeg ved, at det giver mig et energi-boost når jeg gør det, og jeg oplever også at jeg ikke har ligeså mange indgroede hår som jeg plejede at have. Og hvis der er en som har døjet med indgroede hår, så er det mig. Men det jeg selvfølgelig elsker allermest er igen; hvor blød min hud er blevet.

SÅDAN GØR DU

Start ud med tør hud (selvfølgelig). Din hud er nemlig meget mere sart når den er våd, så det ville højst sandsynligt have en irriterende virkning på huden, hvis du gjorde det mens din hud var våd. Jeg plejer at tør-børste lige før jeg går i bad. Børst med cirkulære bevægelser ind mod hjertet. Jeg plejer at starte med mine ben og numse, hvorefter jeg tager armene og skulderne, og til sidst tager jeg maven og ryggen indtil jeg når til brystet. Det er super enkelt og det tager højst 3 minutter at gøre. Husk at din brystkasse, bryster og armhuler er nogle sarte steder på kroppen, så sørg for at være blid når du børster de områder. Jeg undlader nogle gange de områder fuldstændigt, og bruger en mild facial-scrub i stedet for, for at undgå at de områder bliver irriteret. OG! Jeg bruger aldrig tørbørsten på mit private-pige-sted.

Når jeg er færdig med min dry-brushing-session går jeg i bad og skyller al den døde hud af min krop. Derefter går jeg igang med min normale bade-rutine.

Hemmeligheden bag blød hud // en guide til tørbørstning og oliebad

OLIEBAD

Ligefør jeg går ud af badet smører jeg hele min krop ind i olie. Det er noget, jeg har gjort i en evighed og min hud bliver sååå lækker af det! Du kan bruge en hvilken som helst olie du har lyst til, hvad enten det er kokosolie, en kosmetisk olie eller en hvilken som helst anden olie, du kan lide. Stil dig væk fra bruseren, smør hele din krop ind i olie og lad derefter vandet skylle det overskydende olie væk før du går ud af badet. Det er vigtigt at du ikke bruger sæbe til at vaske olien væk, men bogstaveligt talt KUN lader vandet tage det overskydende olie. På den måde får du den lækre, bløde hud som olie giver uden at opleve den fedtede følelse som olie ellers godt kan give.

Når du smører din hud ind i olie imens din hud stadig er våd, skaber du også en barriere, som vandet på din hud har svært ved at komme igennem og dermed giver du din hud mulighed for at nå, at absorbere vandet og på den måde giver du også din hud mere fugt.

Nå.. Men lad os lige hurtigt snakke om noget andet. Som du nok allerede godt ved, så har jeg taget en lille pause fra bloggen og alle andre sociale medier. Jeg har på det sidste været utroligt stresset og det har desværre også gjort at jeg har haft rigtig meget trykken for brystet. Og når jeg har trykken for brystet får jeg angst, som stresser min krop, som giver mig trykken for brystet, som giver mig angst and so on.. Så derfor har jeg trukket stikket ud, for at bryde den dumme cirkel. Men jeg har virkelig savnet DIG, Light And Lush og alle de søde mennesker jeg har mødt igennem bloggen, og derfor har jeg virkelig, virkelig glædet mig til at komme tilbage! Whoop whoop!

Jeg håber at du kan bruge mine hemmeligheder til blød hud.
Hvis du selv har en blød-hud-hemmelighed så skriv den endelig i en kommentar!
OG! Pas på dig selv til vi ses igen! ♡

2 Comments

 1. juni 17, 2017 / 2:48 pm

  Uh, jeg vil helt klart prøve det med olie i badet 🙂 Det lyder som en virkelig god idé!
  Og velkommen tilbage til Internettet <3 😉

  • Emma Suleima
   Forfatter
   juli 30, 2017 / 5:06 pm

   Jeg eeeelsker hvor blød min hud bliver af det! 🙂
   og tusind tak <3 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *