HÅR SOM EN ENGEL

Moroccanoil

Jeg har en meget farverig historie, ihvertfald når det kommer til mit hår. Jeg har næsten været igennem alle varianter; blond, brunt, sort, rødt, lilla, turkis, hvidt, striber, ombre, dip dye, you name it! Og oveni det har jeg smadret det med glattejern, krøllejern, toupering og ekstensions.
Så efter al denne tortur gennem mange år, er jeg blevet efterladt med meget fint, tørt og kruset hår.

Så her de sidste par år har jeg ihærdigt prøvet at gøre mit hår nogenlunde sundt igen, og denne skønhed har hjulpet mig meget med at få mit hår til at se menneskeligt ud under processen.

Produktet hedder Moroccanoil og er en olie designet til håret. Produktet kommer i en rimlig solid flaske med skruelåg, hvilket er et kæmpe plus for mig, så jeg ikke behøver at være bange for at den knækker eller sprækker når jeg rejser med den. Derudover er der en pumpe til den, men jeg må ærligt indrømme, at jeg ikke har brugt pumpen endnu.

Moroccanoil

Jeg bruger Moroccanoil behandlingen et par minutter efter at jeg er kommet ud af badet, så mit hår ikke er drivhamrende vådt. Jeg putter en lille smule af olien i min håndflade og varmer det op mellem mine hænder, og så påføre jeg det ellers bare i håret. Efter det, kan jeg godt lide at børste mit hår igennem med en kam, så olien bliver ligeligt fordelt i mit hår. Det er stort set det eneste jeg gør; mere simpelt bliver det ikke og forskellen er virkelig stor.

De første par gange jeg brugte Moroccanoil behandlingen rørte jeg non-stop ved mit hår og beordrede alle omkring mig til også at røre ved det, fordi det var så fantastisk blødt og glansfuldt. Så hvis du leder efter noget, til at få dit hår til at se sundt og smukt ud, så prøv Moroccanoil behandlingen!
Og hvis du vil høre mere om hvad jeg gør for at få mit hår til at være sundt og gro, så skriv endelig til mig, så jeg kan lave et indlæg om mine tips og tricks.

Pænt tak fordi du valgte at læse om produktet på min blog.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *