FRESH ROSE FACE MASK DUPE

Fresh Rose Face Mask Dupe

Hvis du er lige så vild med at læse beautyblogs og se youtube-guruer, som jeg er, så kender du nok allerede til mærket Fresh. Og jeg fik heldigvis fingrene i nogle Fresh produkter, da jeg var i Paris med min mand (som forresten var en god tur, tak skal du have), men der var ét produkt fra Fresh, som jeg hundrede procent havde set før ET ANDET STED. Det præcis samme produkt! Så det er dét vi skal snakke om idag, nemlig en Fresh Rose Face Mask dupe!

Dupen (kan man sige det?) er The Body Shop’s British Rose Fresh Plumping Mask. Så lad os starte med at snakke om de ligheder, maskerne har:

De har begge en jelly-like konsistens, med små stykker af rose i sig. Selv deres farve er præcis den samme. De føles begge super friske og kølende på huden, og selv den måde de tørrer på huden, er præcis den samme. Efter maskerne har været på huden, efterlader de huden med en lækker bouncy og plump effekt.

Den eneste forskel der er på produkterne er deres duft. Idéen er teknisk set den samme, de dufter begge af rose. Men Fresh har en mere, mild, naturlig duft, med en sødme til sig. Hvorimod The Body Shop har en skarpere, mere syntetisk duft til sig.

Fresh Rose Face Mask Dupe Fresh Rose Face Mask Dupe

Så jeg endte faktisk med at blive en lille smule nysgerrig på hvor ens de to maskers ingredienserne er. Jeg er ikke super professionel i at læse ingredienser, men der var nogle ligheder og forskelle.

De mest brugte ingredienser i begge maskerne er meget ens. Fresh har dog flere rose-relaterede ingredienser i sig. Noget andet er også, at masken fra The Body Shop indeholder meget mere parfume, hvilket nok er grunden til at den dufter mere kraftigt, og syntetisk.

Fresh Rose Face Mask Dupe

Her ser du et swatch af begge maskerne. Til venstre er Fresh Rose Face Mask og til højre er The Body Shop British Rose Fresh Plumping Mask.

Som du kan se, ser de fuldstændigt ens ud. Igen; selv om duften og ingredienserne er forskellige, så føles de fuldstændigt ens på huden og giver præcis samme effekt. Så hvis du vil have den dejlige, kølende og plumping fornemmelse fra Fresh Rose Face Mask, men enten ikke har råd, eller mulighed for at få fingrene i den, så er The Body Shop British Rose Fresh Plumping Mask den perfekte dupe.

Pænt tak fordi du ville læse med.
Kan du lide, når mine blogindlæg er lidt mere korte og kontante som dette?
OG! Pas på dig selv til vi ses igen! ♡

2 Comments

 1. BeccaBlomhøj
  august 7, 2018 / 2:49 pm

  Hej
  Jeg er vild med dit indlæg, dejlig relevant.
  Og dejligt med korte og kontakte indlæg, det passer godt ind i min travle hverdag.
  Knus Becca

  • Emma Suleima
   Forfatter
   august 14, 2018 / 5:09 pm

   Dejligt med lidt feedback 🙂
   Jeg prøver at holde dem korte og læsbare i fremtiden 😀

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *