FOUNDATION TIL UREN HUD

E.L.F. Acne Fighting Foundation review
Kæmper du også med uren hud? Føler du også, at din makeup kan medvirke til, at du får nye bumser? Hvis ja; så er denne foundation din nye MVP!

Dette er E.L.F. Acne Fighting Foundation. De to farver jeg har er Buff #83122 og Ivory #83127. Buff er min sommerfarve og Ivory er min forår/efterårsfarve.

Det jeg virkelig elsker ved denne foundation er, at den er meget pigmenteret og har en rigtig høj dækning. Så hvis du vil have fuld dækning kan du bare bruge den som den er, ELLER du kan blande den med noget creme eller BB cream for at tynde dens farve lidt ud.

For det meste får jeg altid mere uren hud, hvis jeg i en periode har haft makeup på hver dag, så jeg havde egentlig ikke de største forventninger til E.L.F.s foundation, da jeg regnede med at alt det med “Acne Fighting” bare var et salgstrick.
Men! HEL.DIG.VIS. oplevede jeg faktisk en forskel på min hud, da jeg begyndte at bruge E.L.F.s foundation. Min hud blev betydeligt pænere, selvom jeg brugte makeup dagligt, og selv mine venner og familie fortalte mig hvor mere ren min hud var blevet. Det var fantastisk!

E.L.F. Acne Fighting Foundation review

Det eneste mærkelige jeg oplever med denne foundation er, at efter jeg har påført den på min hud begynder den at oxidere til en mørkere farve for derefter at vende tilbage til sin originale farve. Det er egentlig ikke noget, som irriterer mig, men du skal ihvertfald lige være obs på det, hvis du prøver produktet.

Det jeg plejer at gøre er, at efter jeg har påført produktet begynder jeg at lave mine øjenbryn, og når jeg endelig er færdig med mine øjenbryn er farven på min foundation vendt tilbage til dens oprindelige farve.
Så hvis du har noget, som du lige kan bruge to minutter på imens du venter, så er der teknisk set ingen problemer.

Tak fordi du valgte at læse om produktet på min blog.
Hvilken foundation er din MVP?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *