FOUNDATION FOR DEN BLEGE

Maybelline’s SuperStay BetterSkin Foundation review
Er du også for bleg til foundation om vinteren? Er den lyseste farve i rækken stadig for mørk til dig? Føler du også at du bruger alt for meget tid på at lede efter den rette foundation år efter år efter år?
Hvis ja; så er denne foundation måske den rette for dig!

Dette er Maybelline’s SuperStay BetterSkin Foundation. Jeg har farven 005 Light Beige, hvilket forresten er den lyseste farve i kollektionen.
Maybelline’s SuperStay BetterSkin Foundation skulle også gøre din hud pænere på 3 uger, men lige for tiden blander jeg den med min normale foundation, så jeg kan desværre ikke sige noget på det punkt, da jeg ikke bruger den alene.

Maybelline’s SuperStay BetterSkin Foundation

Her er Maybelline’s SuperStay BetterSkin Foundation i et swatch på min hånd, og som du kan se, er dens farve MEGET lys. Den har en lidt tykkere konsistens end den normale foundation, så det tager lidt længere tid at få den blendet ordentligt ind i huden. Når den kommer på huden har den en rigtig god dækning og den holder også rigtig godt i løbet af dagen.
Jeg synes personligt at det er den perfekte vinterfoundation, men hvis dens farve stadig er for lys til dig vil jeg anbefale at du blander den med L’oreal’s Lumi Magique Highlighting Pen som jeg har skrevet om HER for at lysne farven endnu mere.

Pænt tak fordi du valgte at læse om produktet på min blog.
Hvilken foundation bruger DU om vinteren?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *