FORTRYLLENDE ØJENSKYGGE

Fortyllende øjenskygge // Inglot Pure Pigment Eyeshadow #85
Kender du det, når du simpelthen bare bliver NØDT TIL at købe noget makeup fordi det bare er super unikt? Det var sådan jeg havde det, da jeg stødte på Inglot’s Pure Pigment Eyeshadow i farven 85. Jeg havde aldrig set en øjenskygge magen til. Jeg stod bare og stirrede på mit swatch i hvad der sikkert føltes som en evighed for min forlovedes bror, som jeg havde tvunget med ind i butikken.

Da jeg købte øjenskyggen regnede jeg faktisk ikke med, at jeg ville bruge den, fordi farven var så speciel. Jeg havde mere tænkt mig, at den bare skulle stå og se lækker ud. Men den er faktisk ret doable, både til et hverdags look og et sexy, aften look.

FEELING

Inglot’s Pure Pigment Eyeshadow kommer i en løs pigment format, som nogle gange kan være en lille smule tricky at lege med. Løse Pigmenter har det nemlig med at give fall-out og lande over alt på dit ansigt. Inglot’s Pure Pigment Eyeshadow er heldigvis en af de pigmenter som jeg synes er lidt nemmere at arbejde med. Der er selvfølgelig noget fall-out, det kan vi ikke komme uden om, men pigmenten er nemmere at kontrollere end så mange andre. Konsistensen er ikke super fin og glat, da der er nogle glimmerstykker i den, men den giver stadig et flot jævt lag på øjnene.

FARVE

Farven er næsten ubeskrivelig, men lad mig alligevel prøve at beskrive den (det er jo dét jeg er her for). Den har en varm, bronzy, kobber-agtig base, som er virkelig smuk i sig selv. Alt efter hvordan du bevæger dig skifter den til en smuk blå-grøn farve, som er så fortryllende at se på! Jeg kan bare sidde og se øjenskyggen skifte farve i evigheder. Jeg oplever endda også at øjenskyggen i nogle bestemte vinkler får et skær af pink. Pigmenten som helhed har et super flot skær, som næsten ser vådt ud på øjnene.

Fortyllende øjenskygge // Inglot Pure Pigment Eyeshadow #85

TIPS TIL PÅFØRING

Jeg plejer at bruge en mere kompakt børste, da jeg synes at kompakte børster har nemmere ved at holde fast i produktet. På den måde kommer der ikke lige så meget fall-out, som hvis du bruger en fluffy børste. Press børsten op af indersiden på beholderen indtil du har samlet øjenskyggen op på børsten og slå derefter det overskydende øjenskygge af børsten. Jeg plejer at slå børsten på kanten af beholderen, så det overskydende produkt falder tilbage i beholderen.

En god idé, hvis du (lige som jeg selv) lægger din ansigts-makeup først, er at lægge dit spejl ned, så dit ansigt vender direkte ned mod jorden når du tager øjenskyggen på. På den måde falder det overskydende øjenskygge ned på jorden i stedet for at ramme dine kinder.

Brug børsten til at duppe øjenskyggen på øjenlågene indtil du synes at den er rigtigt placéret og du føler at øjenskyggen sidder fast. Derefter kan du tage en fluffy børste og blende kanterne ud, så du får et mere blødt look. Jeg elske at bruge en lille smule af Benefit’s Hoola Bronzer på min fluffy børste, for at give looket en lille smule mere dimension.

Hvis du vil have at farven bliver mere intens kan du sprøjte noget setting spray på din børste før du putter øjenskyggen på dine øjenlåg. Du kan også (hvis du er doven og har korte negle) sagtens bruge dine fingre til at presse pigmenten på dine øjenlåg.

Fortyllende øjenskygge // Inglot Pure Pigment Eyeshadow #85

Til venstre på billedet ovenfor ser du Inglot’s Pure Pigment Eyeshadow som den er, og til højre ser du den mere intense udgave, hvor jeg har mixet pigmenten med setting spray.

Alt i alt, så er jeg virkelig imponeret over produktet. Jeg er helt vild med dens unikke farve, og samtidig er jeg virkelig glad for, at det er en øjenskygge som jeg rent faktisk kan bruge. Den har det perfekte mix mellem vild og hverdag, som passer perfekt (hvis du lige som jeg selv) godt kan lide at eksperimentere, men ikke har lyst til at gå fuld instagram-extreme på den.

Hvis du har en øjenskygge fra Inglot som du elsker, så skriv det endelig i en kommentar!
OG! Pas på dig selv til vi ses igen! ♡

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *