FORMULA 10.0.6

Formula 10.0.6 review // Get Your Glow On Brightening Peel Off Mask, Picture Perfect Day Daily Moisturizer & Night Perfector

Jeg har i et stykke tid gået og kigget på produkterne fra Formula 10.0.6. Jeg havde aldrig rigtig hørt om mærket før og vidste ikke rigtigt om det havde fået god eller dårlig omtale. Men min nysgerrighed var simpelthen for stor til bare at lade produkterne stå og flagre. Derfor købte jeg deres Night Perfector, deres Picture Perfect Day Daily Moisturizer og deres Get Your Glow On Brightening Peel Off Mask. Jeg syntes, at det kunne være sjovt, at få en anden persons meninger om produkterne, så de sidste par uger har jeg OG min forlovede inkluderet disse produkter i vores (beauty) rutine, for at se hvad vi hver især synes om dem.

Min forlovede synes at vi skulle give produkterne stjerner alt efter hvor gode vi mener at produkterne er, og eftersom at Christian’s ord er lov i vores forhold, så er det dét vi gør idag! Christians star rating vil være den første og min den sidste hele indlægget igennem (bare så der ikke er nogen forvirring)

Formula 10.0.6 review // Get Your Glow On Brightening Peel Off Mask, Picture Perfect Day Daily Moisturizer & Night Perfector

Get Your Glow On Brightening Peel Off Mask

Oh my! Get Your Glow On er virkelig, virkelig god! Vi var begge to helt vilde med den fra første gang vi prøvede den. Den har en meget tropisk duft, som i min smag var lidt for kraftig første gang vi prøvede den, men efter at jeg lige havde vendet mig til duften, efter et par ganges brug, gjorde den mig faktisk overhovedet ikke noget. Den har en meget, meget tyk konsistens, så det kan godt være lidt tricky at smøre den ud til et tyndt lag, men det kan sagtens lade sig gøre. Noget af det bedste ved den er hvordan den kommer af i ét helt stykke! Det er simpelthen noget af det mest tilfredsstillende at sidde og hive masken af hinanden. Den hiver også rigtig meget død hud med når du tager den af, og du er efterladt med en hud der føles “lækker og glat” som Christian så fint beskriver det. Jeg føler også at min hud har meget mere glød, efter at jeg har brugt den. Vi er begge to meget, meget enige om, at det er en maske som vi vil blive ved med at købe.

Formula 10.0.6 review // Get Your Glow On Brightening Peel Off Mask, Picture Perfect Day Daily Moisturizer & Night Perfector

Picture Perfect Day Daily Moisturizer

Vi synes begge at Picture Perfect Day minder ekstremt meget om solcreme. Den lugter af solcreme, den føles som solcreme og den smager af solcreme. Det er ikke fordi jeg har puttet den direkte ind i munden, men du kender det dér hvor cremen kommer på læberne og du bagefter kommer til at slikke på dine læber; det er derfor jeg ved, at den smager af solcreme. Christian synes, at det værste ved cremen er konsistensen. Han synes, at den minder om maling, og jeg må desværre give ham ret. Picture Perfect Day er meget tyk. Den har ikke den der lækre fede konsistens, den er legit bare tyk. Det tager også et godt stykke tid for cremen at synke ind i huden MEN! den får altså min hud til at se flot og fugtig ud. Jeg kan virkelig ikke forholde mig til, om jeg kan lide cremen eller ej, da jeg bryder mig utroligt lidt om den, indtil den har fået lov til at sidde på min hud i et stykke tid.

Formula 10.0.6 review // Get Your Glow On Brightening Peel Off Mask, Picture Perfect Day Daily Moisturizer & Night Perfector

Night Perfector

Night Perfectorens konsistens er en sjov blanding af fed og let. Christian synes at den er lidt for fed til hans smag, og jeg synes at den er lidt for let til min smag. Christian synes endda at konsistensen minder om hårvoks til mænd, så hvad enten den er fed eller let, så er der ihvertfald noget spøjst ved konsistensen. Den dufter til gengæld rigtig lækker. Den har ikke en overdøvende parfumeret duft, men mere end mild, blød og naturlig duft. Night Perfectoren bliver også suget hurtigt ind i huden og huden føles fugtet hele natten igennem. Vi vågner begge op med baby-soft hud når vi har brugt den, og vi synes også begge, at vores hud så mere jævn ud, efter at have brugt produktet over et stykke tid

Formula 10.0.6 review // Get Your Glow On Brightening Peel Off Mask, Picture Perfect Day Daily Moisturizer & Night Perfector
Her er produkterne på min hånd, så du kan se hvad vi snakker om, med hensyn til konsistens. Fra venstre til højre er Get Your Glow On Brightening Peel Off Mask, Picture Perfect Day Daily Moisturizer og Night Perfector

Så alt i alt har Formula 10.0.6 nogle fine produkter, men ud over peel-off masken, som var LIFE CHANGING, var de andre produkter ret meh. Jeg ved ikke om det er fordi vi prøvede Get Your Glow On først, og derefter forventede at alle de andre produkter ville være lige så sindsygt fantastiske, eller fordi de andre produkter simpelthen bare er rimelig basic. De gør hvad de skal, og måske en lille my mere end det, men der er altså ikke nogen wow-factor i dem.

Pænt tak fordi du ville læse med
OG! Pas på dig selv til vi ses igen! ♡

2 Comments

 1. april 4, 2017 / 4:04 pm

  Jeg bliver nødt til at prøve den maske!! 🙂

  • Emma Suleima
   Forfatter
   april 5, 2017 / 11:29 pm

   Det synes jeg helt sikkert at du skal! Den er helt klart min yndlings peel-off maske! 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *