(FLERE) SKUFFENDE PRODUKTER

Flere skuffende produkter // Benefit, Dennis Knudsen, Rimmel, Wet n WildJeg skrev for noget tid siden, eller rettere sagt; lang tid siden, et indlæg om produkter som havde skuffet mig. Og selvom jeg bedst kan lide at skrive om produkter jeg elsker, (fordi positive vibes YO!) så er jeg altså også nødt til at skrive om de produkter, hvor jeg har været mindre heldig. Så her er (desværre) flere skuffende produkter:

Flere skuffende produkter // Benefit, Dennis Knudsen, Rimmel, Wet n Wild

RIMMEL WAKE ME UP RADIANCE BB CREAM

Den første skuffelse, og nok også den største, er Rimmel’s Wake Me Up Radiance BB Cream. Den skulle efter sigende udglatte huden, give glød, skjule misfarvninger, minimere porer og uendeligt meget mere, men jeg fik intet af det at se. Mit problem er nemlig, at så snart jeg prøver at påføre den på huden, klister den sig sammen til sig selv, og bliver til små klumper overalt på min hud.
Jeg ved godt, at det her er et typisk problem hvis ingredienserne i din creme, primer og foundation (i mit tilfælde BB cream) ikke matcher godt sammen. Men med hensyn til Rimmel’s BB cream, er der intet der hjælper. Jeg har prøvet alle tænkelige kombinationer af cremer og primere. Jeg har prøvet kun at have creme på, jeg har prøvet kun at have primer på. Jeg har endda prøvet at tage BB creamen på helt frisk nyvasket hud. Men INTET hjælper! Meget irriterende, meget frustrerende, og jeg har simpelthen givet op på, at prøve, at få den til at fungere.

Flere skuffende produkter // Benefit, Dennis Knudsen, Rimmel, Wet n Wild

DENNIS KNUDSEN SHINE SPRAY

Der er faktisk ikke så forfærdeligt meget at sige om den her spray. Den lover shine og den giver desværre ikke noget shine. Til gengæld giver den, den dér stive fornemmelse som du får, når du har hairspray i håret. Det gode ved Dennis Knudsen’s Shine Spray er, at Dennis lige har smuttet en lille joke med på flasken, hvor der står “Hvis skønhed kommer indefra, hvorfor skal jeg så arbejde så hårdt”. Der får han altså lige et lille bitte point fra mig; det er da meget sjovt.

Flere skuffende produkter // Benefit, Dennis Knudsen, Rimmel, Wet n Wild

WET N WILD COLOR ICON GLITTER

Jeg ved godt hvad du tænker; hvad kan man forvente af et så billigt produkt som Wet N Wild Color Icon Glitter er? Men som jeg har sagt før, så behøver pris og kvalitet ikke at hænge sammen. Desværre er glitteren fra Wet N Wild ret dårlig kvalitet. Det første swatch du laver er virkelig, virkelig smukt! Der er bare dømt glitter fra en anden verden! MEN! Når du er kommet igennem det øverste lag af glitter, er der egentlig bare en suppedas af mærkeligt slim som holder glitteret fast. Så efter det øverste lag er det teknisk set umuligt at få en jævn påføring af glitter. Glitteret duer teknisk set ikke efter du har opbrugt det øverste lag. Sørgeligt, men sandt.

Flere skuffende produkter // Benefit, Dennis Knudsen, Rimmel, Wet n Wild

BENEFIT ROLLER LASH MASCARA

Det knuser mig inderligt at have Benefit’s Roller Lash Mascara med i det her indlæg! Jeg ville så gerne elske den! Indpakningen er bare så cute, og jeg elsker idéen om den, men desværre skuffede den mig altså. Jeg føler ikke rigtigt at mascaraen overhovedet gør noget ved mine vipper. Der er intet volume, der er ingen længe, og jeg føler heller ikke at den bøjer mine vipper (som ellers er det, den reklamerer mest med). Den gør teknisk set bare mine vipper sorte. Hvilket er helt fint, hvis du har perfekte øjenvipper i forvejen, men for én som mig, der har brug for lidt ekstra hjælp, så er Benefit’s Roller Lash bare ikke til megen hjælp.

Mange tak fordi du ville læse med! Jeg lover at der vil være bedre vibes i mit næste indlæg!
OG! Pas på dig selv til vi ses igen! ♡

4 Comments

 1. Lifestylebloggerne
  november 10, 2016 / 5:00 pm

  Hold da lige op nogle flotte billeder!!!!! Ærgerligt der var nogle produkter som du ikke kunne lide. Har ellers hørt så godt om mascaraen fra benefit <3

  • Emma Suleima
   november 13, 2016 / 4:37 pm

   Præcis! Alle snakker bare om hvor god den er. Det var også derfor jeg blev så ked af det, da den ikke virkede for mig.

  • Emma Suleima
   november 13, 2016 / 4:44 pm

   Det er så sørgeligt når man køber et produkt, der ikke virker. Så jeg er glad for at du kunne bruge mit indlæg til noget (:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *