FENTY BEAUTY DIAMOND BOMB

Fenty Beauty Diamond Bomb // All-Over Diamond Veil //HOW MANY CARATS
Efter at jeg er begyndt at blogge, går jeg meget mere op i indpakningen på et produkt, og hvordan selve produktet bliver visuelt fremstillet. Hvis jeg skal være ærlig, så var det faktisk det, der gjorde at jeg købte Fenty Beauty’s Diamond Bomb til at starte med. Jeg er helt vild med indpakningen og hvordan selve highlighteren bare ligger og stråler i panden, så jeg besluttede mig for at give den et forsøg, selvom den umiddelbart ikke lignede noget, som jeg normalt kan lide og ville gå efter.

Så lad os snakke om, hvad jeg egentlig synes om den;

FEELING

Diamond Bomb har en blanding af store og små glitterstykker i sig – men mest til den store side. Dens tekstur føles blød og glat, både på huden og i panden, hvilket er mærkeligt, når den indeholder så store glimmerstykker.

Det virker som om, at den har en ekstra “lag” til sig, som giver den her glatte, lidt våde fornemmelse. Hvis det lyder forvirrende, så er det fordi det også er forvirrende. Jeg kan ikke selv finde ordene til at beskrive fornemmelsen, men på Fenty’s egen side, er den beskrevet som en “unique jelly-powder formula”.

Fenty Beauty Diamond Bomb // All-Over Diamond Veil //HOW MANY CARATS

LOOK

Glimmerstykkerne har et koldt, hvidt/sølv-agtigt look til sig, som (når du kigger meget tæt på) skifter farve når du bevæger dig. Diamond Bomb kan kun ses når lys rammer den. Den er totalt usynlig i skygge – hvilket for mig, er tegn på en rigtig god highlighter.

Navnet Diamond Bomb passer perfekt til highlighteren, fordi den bedste sammenligning jeg kan komme på, når jeg kigger på den, er et diamant-agtigt look.

Det shiny “ekstra lag” har ikke nogen farve. Den har mere det samme look som de dér colorless-stick-highlighters, som giver et editorial, vådt look på huden. Og jo mere du blender highlighteren ind i huden, jo mere af det våde look kommer frem.

Fenty Beauty Diamond Bomb // All-Over Diamond Veil //HOW MANY CARATS

Her er et billede af hvordan Diamond Bomb ser ud på huden. Hvis du kigger på mit hår, kan du se de individuelle glitterstykker, men når du kigger på selve huden, kan du se, at den ser glat og lækker ud.

ALT I ALT

Fenty Beauty’s Diamond Bomb er SÅÅ svær at beskrive. Hvis du har læst min blog, bare den mindste smule, så ved du at jeg hader når der er store glimmerstykker i en highlighter, men jeg elsker den her highlighter! Den er seriøst blevet en af mine yndlings, og jeg går med den flere gange om ugen.

Den er så unik og smuk, og hvis jeg skal være ærlig, så gør det mig overhovedet ingenting at den har de dér glimmerstykker, fordi de blender så smukt ind i huden.

Hvad synes du om Diamond Bomb?
OG! Pas på dig selv til vi ses igen! ♡

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *