FÅ DIN HUD GODT IGENNEM VINTEREN

Få din hud godt igennem vinteren // Tips og tricks til at holde din hud sund igennem vinteren
Er vi klar til vinteren eller er vi ikke klar til vinteren? Med hensyn til overtøj er jeg overhovedet ikke klar. Men med hensyn til hudpleje? BRING. IT. ON! Jeg har lagt en slagplan for hvordan vi kan få vores hud til at overleve i løbet af de kolde vintermåneder. Ingen fortjener at gå rundt i flere måneder med en hud som brokker sig og er utilfreds, så her er de bedste tips jeg har for at komme godt igennem vinteren:

DRIK EN MASSE VAND

Vand er super sundt for din hud og det er især vigtigt at holde din hud og krop hydreret i løbet af vinteren. Det kolde vintervejr kan nemlig være udtørrende og groft for din hud, så husk at tage dig af den indefra. Jeg har mærket at jeg har det bedst når jeg drikker 3 liter vand i løbet af dagen, men prøv dig frem og find ud af hvad der passer bedst for dig.

BRUG EN LET OLIE OM MORGENEN

Fordi vinteren kan være så hård mod din hud, er det vigtigt at sørge for at du giver den en god omgang fugt om morgenen så den kan overleve resten af dagen. Så begynd at implementere en let olie ind i din morgen-rutine. Du kan selvfølgelig også bruge en tykkere olie, hvis du hellere vil det, men jeg kan personligt bedst lige en let olie som hurtigt synker ind i min hud.

Få din hud godt igennem vinteren // Tips og tricks til at holde din hud sund igennem vinteren

UNDGÅ AKNE-PRODUKTER

Produkter mod akne og bumser kan være ret hårde og udtørrende på din hud, hvilket ikke er det bedste mix med det allerede hårde vinter-vejr. Så prøv at trappe ned på de hårde produkter og eventuelt kun bruge dem en gang eller to om ugen.

UNDGÅ TONER MED ALKOHOL

Alkohol er også en af de ting som udtørrer din hud. Derfor er det vigtigt lige at kigge ingredienserne igennem på dine hudplejeprodukter. Der er ofte alkohol i tonere, så prøv at holde dig til alkohol-frie tonere i løbet af vinteren. Mine yndlings (som du nok allerede ved) er The Body Shop’s Aloe Calming Toner og The Body Shop’s Vitamin E Hydrating Toner.

HUSK ØJENCREME

Huden omkring vore øjne er super, duper fin, så for at undgå at din hud rundt om øjnene bliver irriteret, er det en god idé at bruge en øjencreme. Jeg er ret vild med e.l.f.’s Illuminating Eye Cream fordi den hurtigt synker ind i huden og derfor kan du bruge den både om morgenen og aftenen. Og ellers elsker jeg at bruge Kiehl’s Creamy Eye Treatment på de dage hvor min hud er ekstra tør fordi den er meget, meget fed.

Få din hud godt igennem vinteren // Tips og tricks til at holde din hud sund igennem vinteren

EKSFOLIER DIN HUD

Hvis du oplever at din hud bliver meget tør og flaky i løbet af vinteren kan det være en god idé jævnligt at eksfoliere din hud. Når du eksfolierer din hud skrubber du nemlig den døde og tørre hud af, hvilket vil gøre din hud mere glat og nem at arbejde med. Bare husk at du ikke må over-eksfoliere din hud! Hold dig til produkter der indeholder fugtgivende ingredienser og sørg for at du max eksfolierer din hud 2 gange om ugen.

BRUG ANSIGTSMASKE EN GANG OM UGEN

Ansigtsmasker er perfekte til at give din hud en ordentlig omgang med en masse gode ingredienser. Ansigtsmasker er mere koncentrerede og kan hurtigt hjælpe din hud hvis den brokker sig. Om vinteren kan jeg bedst lige at bruge fugtgivende eller beroligende ansigtsmasker, alt efter om min hud enten er tør eller irriteret. Men hold øje med din hud og find en maske som passer til det din hud mangler.

Pænt tak fordi du ville læse med!
Hvis du har nogle hudpleje-tips så skriv endelig en kommentar
OG! Pas på dig selv til vi ses igen! ♡

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *