EYELINER DER HOLDER HELE NATTEN

Benefit They’re Real Push-Up Liner review
Oplever du også at din eyeliner i løbet af dagen flyder ud over hele dit ansigt? Oplever du også at din eyeliner er on fleek om morgenen, men du ligner en vaskebjørn om aftenen?
Gurl, I got ya!

Det du kigger på lige nu er Benefit’s They’re Real Push-Up Liner, som er en gel liner i en penformat. Den er indbygget med en gummiagtig tip til at påføre gelen, så du behøver ikke at gå ud og bruge penge på en eller anden fancy børste.
Det eneste du skal gøre er, at skrue i bunden af lineren og på den måde får du klikket produktet ud til tippen.

Der står på indpakningen at denne eyeliner efter sigende skulle:
1. være meget holdbar på øjet
2. være vandfast
3. komme tæt ind på øjenvipperne
4. få øjnene til at se større ud

Benefit They’re Real Push-Up Liner review
Jeg er meget enig med de første tre udtalelser. Når eyelineren først kommer på øjet så bliver den fandme siddende. Dette er desværre på godt og ondt, for hvis du laver et lækkert eyeliner look er det selvfølgelig fantastisk, men hvis noget går galt imens du er igang med at tage eyelineren på, så er det UMULIGT at få eyelineren af. Så det er altså vigtigt at du tager dig god tid med dette produkt!

Jeg følte også at lineren kom godt ind imellem mine vipper, så jeg ikke fik den akavede hvide linie imellem lineren og mine vipper, som jeg føler at jeg nogle gange godt kan få med en almindelig eyeliner.

Den sidste udtalelse, med hensyn til at få øjnene til at se større ud, kan jeg simpelthen ikke se hvordan skulle være sand. Jeg lagde Push-Up Lineren på samme måde som jeg altid lægger min eyeliner og mine øjne så lige så store (eller små) ud som de altid gør. Så på dette punkt er jeg uenig, desværre!
Benefit They’re Real Push-Up Liner review
Her er Benefit’s They’re Real Push-Up Liner i et swatch på mind hånd.
Sjov historie; Det første swatch jeg lavede på min hånd syntes jeg ikke var særligt pænt, så jeg besluttede mig for at tage eyelineren af min hånd og prøve forfra. Jeg brugte så mange kræfter på at få eyelineren af min hånd, at min hånd blev helt rød af al den sæbe og gnidning. Så efterfølgende måtte jeg vente en halv time på at rødmen havde dæmpet sig nok til at jeg kunne tage nogle nye billeder.
Så meget skal der altså til for at få eyelineren af!

Anyway, du kan virkelig se den cremede konsistens eyelineren har, lidt ligesom en normal gel liner. Farven er mat, hvilket jeg faktisk synes er rigtig fedt, og farven kan godt gøres mere intens ved at bygge den op. Så hvis du leder efter en eyeliner der holder hele natten, kan jeg klart anbefale Benefit’s They’re Real Push-Up Liner!

Pænt tak fordi du valgte at læse om produktet på min blog!
Hvad synes DU om Push-Up lineren?
Benefit They’re Real Push-Up Liner review

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *