(ENDNU FLERE) SKUFFENDE PRODUKTER

Hey girl, hey! Hvis du er en O.G., så ved du at jeg plejede at lave indlæg om produkter som skuffede mig. Det er super lang tid siden jeg sidst har lavet sådan et indlæg (hvilket måske er meget heldigt for mig, da det betyder at jeg sjældent render ind i dårlige produkter). Men nu er tiden inde til en ny omgang af skuffende produkter! ENJOY!

ps. hvis du gerne vil se videoerne FØR de bliver langt op på Light & Lush, så kan du subcribe til min youtube kanal, hvor videoerne altid bliver lagt op et par dage i forvejen 😉

OG! Pas på dig selv til vi ses igen! ♡

2 Comments

 1. december 2, 2018 / 8:04 pm

  Rart at du siger det, for man skulle jo nødig købe dem og brænde nallerne selv 🙂

  • Emma Suleima
   Forfatter
   december 3, 2018 / 8:15 pm

   hvor er jeg glad for at du kan lide det, for det er nemlig lige det min intention var med indlægget 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *