DEW THE HOOLA

Benefit Dew The Hoola Review>Synes du heller ikke at din hud har fået det optimale ud af sommeren i år? Eller savner du konstant din sommerglød om vinteren? Så kender jeg et lille produkt som måske kan blive din nye BFF.

Jeg snakker selvfølgelig om Benefit’s Dew The Hoola Liquid Bronzer.
Den kommer i en meget fancy bambus-lignende beholde, med en pumpe som presser produktet ud. Bronzerens konsistens er meget.. Ehm spøjs. Konsistensen er fast og mousse-agtig når du pumper den ud, men så snart du begynder at arbejde med den bliver den mere tynd og vandet. Det er en meget mærkelig oplevelse.
Min yndlingsmåde at blende den på er ved at bruge en stippling børste.Selvom Dew The Hoola er blevet en fast del af min makeuprutine er der også nogle få ulemper ved produktet som du måske skal tage til overvejelse før du køber den. Jeg ved godt at man normalt får de “dårlige” nyheder først, men lad os spice tingene lidt op og starte med hvordan du kan bruge Dew The Hoola:

Benefit Dew The Hoola Review
Den mest åbenlyse måde at bruge den på er selvfølgelig som bronzer. Den har en rigtig varm lækker farve, som har en medium til let pigmentering. Den giver en fantastisk sol-kysset effekt, hvor du ikke kan se hvor bronzeren starter eller slutter. Farven kan også godt opbygges med et par lag, hvis du føler for det.
Påfør den alle stedet hvor solen naturligt ville ramme dit ansigt. Altså på dine kinder og kindben, på din pande og en lille bitte smule på din næse og din overlæbe. Pas på ikke at over-gøre det på næsen, da det hurtigt kan ligne en contour gone wrong, og det er IKKE cute, da vi faktisk prøver på at ligne nogen, som rent faktisk har forstand på makeup.

Du kan også bruge Dew The Hoola til at gøre din foundation mørkere. Det er super handy, hvis du elsker din vinterfoundation men ikke gider at bruge penge på at købe den i en anden farve om sommeren.
Jeg plejer at bruge et pump af min vinterfoundation og et pump af Dew The Hoola og blande det på bagsiden af min hånd før jeg klasker det i hovedet.
Mængden af Dew The Hoola afhænger selvfølgelig af hvor meget mørkere du vil have din foundation, så vær forberedt på at det tager et par forsøg, før du får den perfekte farve.

Du kan også påføre produktet i hele dit ansigt før du går i gang med din makeup, og på den måde får du en varm flot glød indefra.

Sidste måde du kan bruge Dew The Hoola på, er hvis du bruger selvbruner på kroppen, men ikke i ansigtet, og har brug for hurtigt at komme ud af døren. Bare påfør et par pumps i hele ansigtet indtil dit ansigt matcher resten af din krop. Det er en meget hurtigere måde at blive klar på, uden at skulle igennem hele makeup-rutinen.

Benefit Dew The Hoola Review
Her er Dew The Hoola blendet og ublendet. Og undskyld mine blodårer, de lever deres eget liv.
Nå. Lad os snakke om de ulemper der er ved produktet.

Selvfølgelig bliver jeg nødt til at snakke om farven. Der er kun den ene farve, og det vil sige, at produktet måske ikke ville kunne ses på din hud, hvis du har en lidt mørkere hudfarve. Så hvis du er i tvivl, ville jeg nok teste den i en butik før du køber den. Bare så du ved, at den rent faktisk kan ses på din hud.

Dew The Hoola tørrer også ret hurtigt, så du bliver nødt til at arbejde hurtigt med produktet.

Jeg føler også at den sætter sig fast i de tørre steder jeg har på mit ansigt. Jeg har ikke den tørreste hud i hele verden, så for mig kan problemet sagtens klares, hvis jeg husker at fugte min hud ordentligt. Men det er ihvertfald noget at tage i mente, hvis du har tør hud.

Og sidst men ikke mindst er dens duft. Den dufter godt, men den dufter MEGET! Altså RIGTIG MEGET! Hvilket (tænker jeg) betyder at der er meget parfume i den. Det gør måske ikke noget for de fleste, men fordi jeg selv er allergisk over for mange dufte, blev jeg lidt nervøs da jeg duftede til produktet, fordi jeg ikke rigtig orkede at have grimme, røde pletter i hele ansigtet. MEN! jeg kan med glæde sige at jeg har brugt produktet i lidt over 3 uger nu, og jeg har stadig ikke fået nogle udbrud. Thank God!
Men hvis du er overfølsom over for parfume, skal du måske lige teste den på halsen eller sådan noget, før du køber den.

Benefit Dew The Hoola Review
SÅ! Selvom der lige er nogle ting som du lige skal bare obs på, synes jeg at Dew The Hoola alt i alt er et rigtig lækkert produkt, som jeg elsker at bruge hver dag.

Pænt tak fordi du ville læse med
OG! Pas på dig selv til vi ses igen! ♡

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *