CUSHION FOUNDATION

L'oreal Nude Magique Cushion Foundation review

Jeg ved godt at man normalt ikke skal dømme en bog på dens omslag. MEN! Lige med hensyn til L’Oréal’s Cushion foundation kan det faktisk godt lade sig gøre! For lige så nuttet og sød som indpakningen er; lige så overrasket er jeg over hvor pisse god den egentlige foundation er.

Jeg har længe gået og kigget på L’Oréal’s Cushion foundation og været i tvivl om jeg skulle købe den eller ej. For det første skulle den efter sigende have en minimum dækning, som ikke ligefrem er det jeg leder efter, da jeg har et helvede af rødmen i midten af mit ansigt, og for det andet, skulle den have en dewy finish, som heller ikke er det, der passer bedst med fedtet hud. Men dens indpakning var simpelthen for cute til at jeg kunne holde mig væk. Og heldigvis skuffede den mig ikke.
L'oreal Nude Magique Cushion Foundation review
L’Oréal’s Cushion foundation kommer med en lille påførings-puff, som faktisk er virkelig god. Den giver et rigtigt fint jævnt lag og det tager 3 sekunder at påføre foundationen. Den har en let dækning, som godt kan bygges en lille smule op, men den ville aldrig kunne give dig fuld dækning. Men selv om dækningen er så let, giver den alligevel et “your skin but better”-look. Den kan ikke fuldstændig dække min rødmen, men den får ligesom farverne i min hud til at flyde mere sammen, imens den dæmper det røde i mit ansigt. OG! den føles som absolut INGENTING på huden.

L'oreal Nude Magique Cushion Foundation review
Selve dens foundation er en flydende foundation, som “ligger fast” i en svamp. Hvor du presser foundationen ud ved at trykke på svampen. Jeg har farven i 01 Porcelain, som er (SURPRISE) den lyseste farve.
Med hensyn til dens dewy-hed, så kan jeg faktisk ikke få øje på den. Jeg synes at den har den samme shine som en standard flydende foundation har. Så selv hvis du har lidt fedtet hud, kan du sagtens bruge L’Oréal’s Cushion foundation uden problemer. Og hvis du bruger en lille smule pudder ovenpå, så er der ingen problemer.

Hvis du gerne vil have det “Jeg er en top-model med naturligt smuk hud”-look så skal du helt klart prøve at bruge L’Oréal’s Cushion foundation ovenpå The Body Shop’s All-in-One Instablur primer og Benefit’s The Porefessional Primer. Det er det vildeste dream team!

Mange tak fordi du ville læse med!
OG! Pas på dig selv til vi ses igen! ♡

2 Comments

    • Emma Suleima
      maj 6, 2016 / 11:36 am

      Fedt man! Du bliver helt sikkert glad for den!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *