CHAMPAGNE POP

Becca x Jaclyn Hill Champagne Pop // Highlighter reviewFor et stykke tid siden var jeg i New York og jeg “kom tilfældigvis til” at gå ind i Sephora, og jeg “kom tilfældigvis til” at støde på Champagne Pop, og jeg “kom tilfældigvis til” at købe den. OG! Den er blevet en af mine hidtil yndlings highlightere!

En lille hurtig fact, hvis du ikke skulle vide det; så er Champagne Pop en highlighter lavet at Jaclyn Hill i samarbejde med Becca Cosmetics.

FEELING

Selvom highlighteren er en pudder, føles den meget cremet og lækker når du rører ved den. Den har meget, meget, MEGET små glimmerstykker i sig, som du næsten ikke kan identificere når den kommer på huden.

Den giver et silke-agtigt, næsten vådt look på huden. Og så snart den bliver udsat for sollys; BAM! Alle de små glimmerstykker træder lige pludseligt frem og gør dig til en gudinde af en anden verden!

Becca x Jaclyn Hill Champagne Pop // Highlighter review

FARVE

Champagne Pop’s farve er ikke den letteste at forklare. Den har en meget kold guld farve, lidt ligesom hvid og guld blandet sammen, og samtidig har den et peachy look til sig.
Jeg forstår lige pludselig godt navnet, for “champagne” ville nok være der ord, som beskrev farven bedst.

Derudover er det som om, at dét der holder glimmeret sammen er gennemsigtigt. Det jeg mener er, at når du tager Champagne Pop på huden og blender den ud, er det kun de små glimmerstykker og deres farve, som man kan se.

Becca x Jaclyn Hill Champagne Pop // Highlighter reviewJeg er sikker på at Champagne Pop vil se smuk ud på hvilket som helst hudtone. Jeg er selv i den blege ende, og den ser fantastisk ud på mig (hvis jeg selv skal sige det lol!) og jeg kan lige forestille mig hvor vidunderlig den ville se ud op en person med en varmere glød!

Anyway.. Tak fordi du ville læse med
OG! Pas på dig selv til vi ses igen! ♡

2 Comments

 1. Lifestylebloggerne
  oktober 31, 2016 / 8:11 am

  Hold da op hvor er den lækker! Sikke nogle flotte billeder. Jeg vil selv vildt gerne have den, men det skulle vist også snart komme i sephora her i dk <3

  • Emma Suleima
   november 8, 2016 / 12:05 pm

   Jeg elsker den så meget! Jeg håber virkelig at den kommer til Danmark, så du kan nyde den (;

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *