BLUR THAT FACE, GURL

The Body Shop’s All-In-One Instablur review
Så her har vi The Body Shop’s All-In-One Instablur, som er en makeup primer.
Jeg må ærligt talt indrømme, at første gang jeg pressede produktet ud på mine fingre blev jeg lidt freaket af dens konsistens. Altså, den har lidt af den typiske silikone konsistens, men lidt mere fluffy og klumpet og mærkelig. Så det vil sige, at konsistensen fra tube til fingre ikke lige er min stil.
Så mit allerførste indtryk af produktet var ikke det bedste i hele verden.

The Body Shop’s All-In-One Instablur review

Men heldigvis ændres konsistensen når du begynder at påføre primeren på huden, og du kan se at den begynder at udfylde dine pore.
Den tørrer hurtigt på huden og efterlader ikke huden fedtet. Efter jeg havde haft primeren på i et par minutter kunne jeg se, hvordan mine porer var minimeret og min hudtone havde fået en mere flydende overgang; jeg er meget rød i midten af mit ansigt, og primeren havde ikke fjernet min røde farve, men det var som om at min overgang fra hud til rød var mere blid.

Jeg føler at The Body Shop’s All-In-One Instablur er bedst hvis din hud er mere på den fedtede side.
Jeg har fedtet hud på kinderne og tør hud på næsen, og primeren gjorde mine kinder rigtig lækre, men min næse blev blev mere ru og tør.

Men! Det siges også at The Body Shop’s All-In-One Instablur skulle have en mat effekt på din hud, og som en hovedregel er de fleste matte produkter en lille smule udtørrende for huden.
Så hvis du har normal til fedtet hud – go for it! Og hvis du har tør hud, så husk endelig at bruge en god ansigtscreme før du bruger primeren.

Tak fordi du valgte at læse om produktet på min blog og lad min endelig høre om du har prøvet primeren og hvad du synes om den!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *