BEST OF LIGHT & LUSH 2018

best of light and lush - de bedste blogindlæg
Wow! Er jeg den eneste der synes at 2018 er gået super hurtigt? Jeg kan slet ikke forstå at året snart er omme. 2018 har for mig været året af omvæltninger. Jeg flyttede endelig sammen med min mand (som ellers har boet i USA), jeg startede studie og jeg begyndte at få folk som ville sponsorere mine blogindlæg – jeg synes at det er så vildt, og jeg er så taknemmelig. Hvis jeg skal være ærlig, så er jeg ikke særlig god til forandringer, og hvis jeg skal være endnu mere ærlig, så hader jeg det. Jeg er en kæmpe tryghedsnarkoman, så det kan tage lang tid for mig at tilpasse mig til ting, som ændrer på mine normale rutiner og ritualer. Men heldigvis var 2018 også året, hvor jeg blev hooket op med min psykolog, som bare har været fantastisk. Jeg kan ikke anbefale det nok – psykolog er simpelthen vejen frem, hvis du vil være et mere cool menneske.

anyway! Lad os tage et kig på nogle af de indlæg fra 2018 som jeg elsker mest:

ELF HYDRATING BUBBLE MASK FIRST IMPRESSION & REVIEW
Denne video er den første (og indtil videre eneste) video med min mand som co-star. Den var virkelig hyggelig og sjov at lave, selvom det viste sig at han var en bedre beautyblogger end mig. Men jeg fik også super meget god respons på videoen. Du, eller hvis ikke dig – så andre der læser min blog, kunne åbenbart rigtig godt lide min mand. Jeg fik endda at vide, at vi var et cute og sjovt par – hvilket gjorde mig så blød om knæene.

SÅDAN FÅR DU LÆNGERE VIPPER
Efter at jeg havde prøvet en dyr vippe-serum for nogle år tilbage, har jeg eksperimenteret så meget med mine øjenvipper for at finde et billigere alternativ. Jeg var så glad da jeg endelig fandt noget som fungerede, og jeg var endnu mere glad for at jeg havde muligheden for at dele mine tips! Jeg kan huske, at jeg glædede mig super meget til at skrive det her indlæg, fordi jeg vidste at det 100% ville hjælpe nogle piger, som var i samme “så-mange-penge-bruger-jeg-ikke”-situation.

MINE BLOG FOTOGRAFI TIPS
Jeg må ærligt talt sige, at jeg rødmer lidt hver gang nogen spørger ind til, hvordan jeg får mine billeder til at se ud som de gør. Det gør mig så glad og smigret, så derfor valgte jeg at lave min blog-fotografi-tips-video. Det var super sjovt at lave noget andet end makeup og beauty, så jeg overvejer meget at lave flere af sådan nogle videoer. Så hvis du har noget, som du synes at jeg skal lave en video om, så skriv det endelig i en kommentar!

BEAUTY TIPS FRA MINE BEDSTEMØDRE
Min research til det her indlæg var det mest sjove og hyggelige research jeg nogensinde har lavet. Plus, at jeg elsker mine bedstemødre, og jeg ser super meget op til dem. Så at kunne dele en lille smule af deres charme på min blog føltes bare så rigtigt.

SÅDAN FÅR DU SUNDE, LÆKRE NEGLE
Hvis du læste mine nytårsforsæt for 2018 så ved du også, at mine negle var et af punkterne. Selvom det ikke er gået liiiiiige så godt som jeg havde håbet, så har mine negle stadigt set pænere ud i år, end de nogensinde har gjort før. Men det har også betydet at jeg har måtte lave noget negle-research for at finde ud af, hvordan man overhovedet får sunde og lækre negle. Så dette indlæg er teknisk set bare alle de tips der har virket allerbedst for mig og mine (nu meget pænere) negle.

(ENDNU FLERE) SKUFFENDE PRODUKTER
Og rosinen i pølseenden; de skuffende produkter. Det var simpelthen så befriende for mig at lave dette indlæg. For det første var det så rart at komme tilbage til mine “gamle rødder” og også skrive om de produkter der ikke virker for mig. Men for mig virkede det også som en god balance til, at jeg er begyndt at lave sponsorerede indlæg. Så der vil 100% komme flere skuffende produkter i løbet af 2019.

Tusind, tusind tak fordi du ville læse med!
Jeg glæder mig til alt den tøsesnak vi skal have i 2019

OG! Pas på dig selv til vi ses igen! ♡

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *